Giant pop-up Factory Outlet geopend in Utrecht

Ondernemend

Fietsfabrikant Giant heeft vandaag in samenwerking met The Brand Store een pop-up store geopend. De Giant Factory outlet ligt aan het Tour de France-parcours in Utrecht en zal een belevenis zijn voor de wielerfan. Wil je kans maken op mooie prijzen en shoppen in wielerstijl met hoge kortingen? Kom dan snel langs in onze Giant Factory-outlet aan de Choorstraat 8!

De wielersport is hot! Grand Départ 2015 komt steeds dichterbij en daar kun je dezer dagen niet meer omheen in de stad. De kenners wisten het al, maar ook de 'niet-kenners' weten inmiddels wie Tom Dumoulin en Marcel Kittel zijn. Beide heren maken onderdeel uit van de wielerploeg Giant-Alpecin en met name de eerste zal nog weleens op de hoogste tree kunnen staan als de eerste truien worden uitgedeeld op zaterdag 4 juli.

Giant Factory-outlet

Onze Giant Factory Outlet bestaat uit een assortiment fietsaccessoires welke je kunt passen, bekijken en voelen. Scoor je Giant wielerkleding tegen hoge kortingen. Denk aan shirts, broeken en handschoenen maar ook binnenbanden en kilometertellers. Ook is er voor iedereen een gratis sample af te halen van het grote Duitse merk Alpecin Cafeïne mannenshampoo en de Plantur variant voor vrouwen.

Race tegen Marcel Kittel

Naast deze producten zijn er gedurende deze maand ook verschillende sportieve activiteiten in de winkel. Zo kun je racen tegen Marcel Kittel. De Duitse koning van de sprint trapte op onze fiets in 10 seconden maar liefst 2.000 watt bij elkaar. Zoveel? Niet gek als jij daar niet bij in de buurt komt, maar er zijn nog steeds hele leuke prijzen te winnen! Zo is er een dagprijs in de vorm van een goodybag voor de beste van de dag en de beste van de maand kan door het leven als een Giant-Alpecin prof met de gewonnen teamkit.

Hou de Facebookpagina van Giant in de gaten voor meer activiteiten!

De Giant Factory Outlet is open op dinsdag tot zaterdag van 11.00 tot 17.30 uur en zondag/maandag van 12.00 tot 17.00 uur in de periode van dinsdag 16 juni tot en met zondag 12 juli.

Meer informatie:

Website: www.giant-bicycles.nl / www.thebrandstorebv.nl

Facebook: www.facebook.com/giantbenelux / www.facebook.com/thebrandstoreutrecht

Twitter: @GiantBenelux / @thebrandstore1

Instagram: @GiantBenelux

advertentie