Topzorg Scherpenzeel biedt lokale huishoudelijke hulp én meer

Ondernemend

Huishoudelijk hulp

Op het gebied van ondersteuning bij de huishoudelijke hulp vanuit de gemeente gaat veel veranderen. Hoe dit in Scherpenzeel precies vorm gaat krijgen is nog niet bekend, maar dat deze ondersteuning sterk gaat versoberen, staat wel vast. Voor veel ouderen is goede hulp niet een luxe, maar een noodzaak. Daar kan niet te veel op worden ingeleverd. Wilt u zeker zijn van goede hulp, die veel meer biedt dan alleen schoonmaakwerk, dan bent u bij Topzorg Scherpenzeel aan het juiste adres. Onze medewerkers ondersteunen u op praktisch gebied zo breed mogelijk. Naast het huishouden, doen we de boodschappen, koken voor u of helpen u daarbij, of vergezellen u bij een bezoek aan de huisarts/ziekenhuis, om maar een paar voorbeelden te noemen. Topzorg Scherpenzeel kan worden ingeschakeld door iedere oudere die daaraan behoefte heeft. U heeft daarvoor geen indicatie van de gemeente nodig.

Voor ouderen die nu huishoudelijke hulp vanuit de gemeente krijgen, is het mogelijk deze hulp via Topzorg Scherpenzeel te ontvangen. U kunt daarvoor een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen. Wij adviseren u graag hierover.

Administratie

Veel ouderen vinden het bijhouden of op orde brengen van de administratie een ingewikkelde materie. Denk aan het wijzigen of opzeggen van abonnementen en contracten of het doorgeven van informatie aan een organisatie. Zeker na het overlijden van de echtgeno(o)te(e), komt het voor dat de achterblijver geconfronteerd wordt met praktische zaken, die voorheen door de ander geregeld werden. Nu u daar opeens alleen voor staat, kan dat voor problemen zorgen. En niet in alle gevallen zijn er kinderen op wie een beroep gedaan kan worden. Dan biedt Topzorg Scherpenzeel uitkomst. We helpen u graag met het (samen) regelen van de nodige zaken en het op orde brengen van de administratie.

Voor meer informatie kijk op onze website www.topzorgscherpenzeel.nl of bel 033-4627905.

advertentie
advertentie