Zonnepanelen op het dak wint 3e prijs FD Gazellen Awards

Ondernemend

Barneveld - Zonnepanelen op het dak sleepte vorige week tijdens de FD Gazellen Awards in Apeldoorn de derde prijs in de wacht. Hiermee behoort Zonnepanelen op het dak tot de drie snelst groeiende bedrijven van Gelderland. In oktober jl. won het bedrijf ook al de TOP Barneveld in de categorie 'Starter van het jaar'.

Wat houdt de FD Gazelle in?

Alle ondernemingen die over de afgelopen 3 boekjaren een onafgebroken groei van ten minste 20% hebben laten zien, mogen zich FD Gazelle noemen. Verspreid over drie categorieën ontvangen dit jaar totaal 490 bedrijven in Nederland een FD Gazelle. Zonnepanelen op het dak mocht de derde prijs in ontvangst nemen voor de provincie Gelderland in de categorie tot €2 mln. omzet.

In totaal ontvingen 38 Gelderse bedrijven een Gazelle. Overijssel en Gelderland laten de grootste stijging zien als het gaat om het aantal snelgroeiende bedrijven. Het is voor de twaalfde keer dat Het Financiële Dagblad de FD Gazellen uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Jan Aernoud van Eeken, mede-eigenaar: "We knokken er hard voor en de kwaliteitslat ligt hoger dan gemiddeld in de markt. Deze prijs is daarmee toch wel een erkenning voor het harde werken van het team. Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze groei hebben we te danken aan de kwaliteit die onze mensen leveren. Zonder focus geen groei, zeggen we weleens. En daar zit onze kracht. We hebben een sterke focus op de agrarische sector. Daarbij werken we met zonnepanelen die bestand zijn tegen agrarische omstandigheden, zoals: ammoniak, vocht, zouten en stof. Het is wel heel gaaf om in Gelderland tot de 3 snelst groeiende bedrijven te mogen horen."

Over Zonnepanelen op het dak

Zonnepanelen op het dak levert zonnepanelen in het hele land met een sterke focus op de agrarische sector. Het bedrijf werkt alleen met de allerbeste leveranciers wereldwijd. De installaties leveren 111% van de beloofde opbrengst. Naast de hoge kwaliteit kenmerkt het bedrijf zich door innovatie én er is oog voor de sociale context in de omgeving.

Meer informatie: www.zonnepanelenophetdak.nl

advertentie
advertentie