Topzorg Scherpenzeel viert haar 1-jarig jubileum

4 februari 2016 om 00:00 Ondernemend

Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat Topzorg Scherpenzeel haar deuren opende. De dienstverlener aan ouderen blijkt van waarde voor de Scherpenzeelse oudere die de alledaagse praktische zaken in het leven niet meer alleen afkan. De organisatie biedt hulp bij het huishouden, het doen van de boodschappen, bereiden van maaltijden, begeleiden bij een bezoek aan de huisarts of ziekenhuis en alle andere praktische zaken waarbij u als oudere hulp kunt gebruiken.

De meerwaarde van Topzorg Scherpenzeel is dat de organisatie niet werkt volgens vaste protocollen, waarin staat beschreven wat wel en niet mogelijk is. 'Bij ons is (bijna) alles op praktisch gebied mogelijk, we zijn er echt om de cliënt te helpen en familie en mantelzorgers te ontlasten', aldus oprichter en eigenaar van Topzorg Scherpenzeel, Marjolein Gardenier.

Informatie

Topzorg Scherpenzeel is een particuliere dienstverlening. Dit betekent dat de kosten rechtstreeks bij de cliënt worden gedeclareerd. De cliënt hoeft dus geen indicatie te hebben van de gemeente, iedere oudere die behoefte heeft aan praktische ondersteuning (ook incidenteel) kan bij Topzorg Scherpenzeel terecht. Ouderen die een persoonsgebonden budget (PGB) ontvangen, kunnen daarvoor ook Topzorg Scherpenzeel inschakelen. Veel ouderen die op dit moment een indicatie hebben voor huishoudelijk hulp, wat betekent dat zij voor een bepaald aantal uur in de week door de gemeente betaalde huishoudelijke hulp ontvangen, zullen vanaf volgend jaar wellicht minder uren betaalde zorg krijgen in verband met de doorgevoerde bezuinigingen. Vaak hebben deze mensen toch wel behoefte aan die meer uren zorg en kunnen zij daarvoor dus bij Topzorg Scherpenzeel terecht. Die uren worden dan bij de cliënt zelf in rekening gebracht. Het uurtarief ligt rond de € 20,00. In veel gevallen zijn deze kosten aftrekbaar bij de belastingaangifte.

Topzorg Scherpenzeel is bereikbaar op telefoonnummer 033 - 462 79 05 of stuur een e-mail naar info@topzorgscherpenzeel.nl. Meer informatie over Topzorg Scherpenzeel vindt u op www.topzorgscherpenzeel.nl.

advertentie
advertentie