Italiaanse koffie- en lunchroom Di Tutto opent in dorpshart Renswoude

5 februari 2016 om 00:00 Ondernemend

Op 1 maart 2016 opent Italiaanse koffie- en lunchroom Di Tutto in het Dorpshart van Renswoude, gelegen aan het Dorpsplein 2.

Cynthia Bijmans, woonachtig in Renswoude, maakt haar droom van een eigen lunchroom waar. Na ruim 23 jaar werkzaam te zijn geweest in de zakelijke dienstverlening, heeft ze besloten om nu een eigen zaak te starten. Door Di Tutto te openen, combineert ze de lunchroom met de passie voor Italië.

Di Tutto zal een assortiment gaan voeren met diverse heerlijke Italiaanse koffies, Italiaanse broodjes en zoetigheden. Voor de innerlijke mens, kunt u prima terecht bij Di Tutto.

In een sfeervolle en stijlvolle omgeving, is Di Tutto de gelegenheid om even te onthaasten. Tevens zal er een kleine verkoop zijn van heerlijke Italiaanse delicatessen en zoetigheden. Hier kunnen ook leuke cadeau-pakketten van worden gemaakt.

Di Tutto bezorgt ook lunches voor bedrijven en instellingen. Vanaf 1 maart, kunt u voor meer informatie, bellen met 0318 - 76 92 66.

Op de zondag zijn wij gesloten. De overige dagen zijn wij geopend vanaf 09.00 uur.

Wilt u genieten van La Dolce Vita, dan bent u bij Di Tutto aan het juiste adres! Wij hopen u vanaf 1 maart a.s. te mogen begroeten.

www.facebook.com/dituttorenswoude

advertentie
advertentie