Persbericht secretaressedag 03 november 2016

Ondernemend

Landelijk werving - De 1e secretaressedag van jij-top-secretaresse gehouden op 12-11-2015 was een groot succes. Dit was mede te danken aan de sublieme samenwerking tussen de organisator Gerardus Evenement Planner & de locatie Hotel/Gasterij De Os & Het Paard. Vanwege dit succes komt er een nieuwe secretaressedag van jij-top-secretaresse op donderdag 03 november 2016. Deze zal ook worden georganiseerd bij Hotel/Restaurant De Os & Het Paard te Deil. Het thema van deze dag is 'VERBINDING'.

Om een beeld te krijgen hoe het 12-11-2015 er aan toe ging, zie: http://www.gerardus-evenement-planner.nl/secretaressebijeenkomst-12-11-2015/

De 2e secretaressebijeenkomst van jij-top-secretaresse zal worden geopend door Vera Bot, hoofdredacteur van Management Support Magazine. Na de opening zal er een lezing plaatsvinden 'Van tranendal tot euforie; de kansen en valkuilen voor een freelance ondersteuner'. Deze zal worden gegeven door Simone Parmentier van SPSuPPort (http://www.spsupport.nl/).

Hierna zal er een discussie plaatsvinden tussen diverse gastsprekers i.v.m. de discussie: 'Waar voldoet een goede secretaresse aan & een goed ondersteunend team is schaars'. Bij deze discussie zijn o.a. aanwezig Janine Maas (vicevoorzitter Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen), Marjolein van der Linden (directeur Office Heroes), Petra Nieuwveld (voorzitter YSN - Your Secretary Network) (voorheen NBFS - Nederlandse Belangenvereniging Freelance Secretaresses) en 1 van de weinige mannelijke management assistenten/PA's in het land Anthony Lennarts (persoonlijk assistent directeur marketing Nationale Nederlanden).

Na de lunch zullen de 2 rondes met workshops gaan plaatsvinden. Voor de 4 geplande workshops moeten mensen zich vooraf inschrijven. VOL=VOL. Mensen kunnen zich dus voor 2 workshops opgeven.

De workshops die worden gegeven zijn: 'Effectief vergaderen', 'Effectief samenwerken', 'Nederlandse Taal' en 'Hoe laat jij jezelf zien als secretaresse'.

De dag start om 10.00 uur en is rond 16.15 uur afgelopen.

Op de website: http://www.gerardus-evenement-planner.nl/secretaressebijeenkomst-03-11-2016/, vind je allerlei andere wetenswaardigheden over de dag zelf.

Op naar een geslaagde 2e secretaressebijeenkomst.

advertentie