Ontdek de wereld van kruiden: Zomerworkshops van Kraaybeekerhof Academie vanaf 28 juli

12 juli 2016 om 00:00 Ondernemend

Deze zomerworkshop van een dagdeel organiseren we voor een ieder die meer wil weten en doen met kruiden. Je krijgt informatie over de aanleg van een kruidentuin en over de geneeskrachtige werking van een aantal belangrijke kruiden. Je leert waarvoor je kruiden kunt inzetten, zowel medisch, cosmetisch als culinair. Natuurlijk ga je ook praktisch aan de slag: je maakt een spijsolie, diverse kleine gerechtjes en een zalf. Kortom; een heerlijke middag voor jezelf in de prachtige kruidentuin van Landgoed Kraaybeekerhof.

Gedurende de hele zomer organiseren we diverse kruidenworkshops: ook op 4 augustus en 11 augustus, 18 en 25 augustus. Alle workshops zijn uniek en afzonderlijk van elkaar te volgen. Voel je welkom je voor meerdere workshops aan te melden.

Kosten: € 40,00 per middag inclusief materialen, gerechten, koffie en thee.

Docent: Maartje Gruter (studieleider van de opleiding De Wereld van Kruiden, een belevingsjaar met kunst en kruiden bij Kraaybeekerhof Academie).

donderdag 28 juli 14:00-17:00 uur

Kraaybeekerhof Academie

Diederichslaan 25, Driebergen

(0343) 51 29 25

Voor meer informatie over de workshop en hoe je je kunt opgeven, bekijk onze website: https://kraaybeekerhof.nl/academie/studiedagen/kruidenworkshops

advertentie
advertentie