Afbeelding
BDU

Vacature: Salestalent in Scherpenzeel/Woudenberg

4 augustus 2020 om 11:46 Overig

Voor de Scherpenzeelse Krant en De Woudenberger zijn wij op zoek naar een media-adviseur (20 uur per week) die woonachtig is in de omgeving Scherpenzeel/Woudenberg. Hij of zij is verantwoordelijk voor de (online) advertentieverkoop van de Scherpenzeelse Krant en De Woudenberger. Beschik jij over een uitgebreid en sterk lokaal netwerk en ga je graag in gesprek met lokale ondernemers? Dan zijn we op zoek naar jou!



Wat ga je doen:

Als Media-adviseur ben je het gezicht van De Woudenberger en Scherpenzeelse Krant. Je beschikt over een uitgebreid lokaal en sterk netwerk. Je stapt in je auto of op je fiets en gaat op pad en om het gesprek aan te gaan met de lokale ondernemers. Hierdoor weet je wat er speelt in de regio en ben je een inspirator voor onze lokale redactie. Je gebruikt je kennis en inzichten om creatieve oplossingen te bedenken waarmee je inhaakt op de communicatiebehoeften van lokale ondernemers. Zowel bestaande als nieuwe klanten in jouw gebied weet je te overtuigen van de kracht van lokale media. Om de markt optimaal te bewerken werk je nauw samen met je binnendienst en marketing collega’s. 


Wat we van jou verwachten:

- Vanuit je enthousiasme weet je als geen ander klanten aan je te binden
- Je benadert klanten proactief op basis van een goed doortimmerd plan
- Door je creativiteit, enthousiasme en doorzettingsvermogen weet je zowel nieuwe als bestaande klanten steeds te verrassen met creatieve (advertentie) oplossingen
- Het behalen van targets geeft je een kick
- Je bent niet bang om op nieuwe klanten af te stappen, koude acquisitie te plegen of om buiten de gebaande paden te treden en alles in het werk te stellen om met onze lokale titels ondernemers en lezers te verbinden.


Jouw kracht:

- Je beschikt over relevante werkervaring en een sterk ontwikkeld commercieel inzicht
- Je hebt marketingkennis en affiniteit met media (zowel print als online)
- Je wordt blij als je kunt bijdragen aan het succes van de lokale ondernemers
- Je bent dienstverlenend, gericht op resultaat en je gaat door totdat je je doel(en) hebt bereikt
- Op basis van samenwerking gezamenlijk doelen stellen en behalen
- Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
- Is dat je beschikt over humor en denkt in oplossingen.


Dit kun jij verwachten:

- Een uitdagende werkomgeving en werken in een dynamisch team
- Marktconform salaris, maximaal € 3.500 op basis van fulltime dienstverband, aangevuld met een Persoonlijk Keuze Budget en een goede pensioenregeling
- Laptop en smartphone Een leuke en inspirerende en uitdagende werkomgeving, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap

Al sinds 1871 zijn de nieuwsmerken van BDUmedia sterk en geworteld in de samenleving. Bekende gezichten, straten en gebouwen: nieuws uit dorp, gemeente en de regio. Vertrouwd en verrassend. Met onze kranten en websites bereiken wij regionaal 1,5 miljoen huishoudens en bieden wij ondernemers hét platform om in contact te komen met hun lokale doelgroep. 

Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jan Piersma op 06-27202929. Solliciteer, bij voorkeur voor vrijdag 14 augustus, door je motivatie en cv te mailen naar werken@bdu.nl.  

advertentie
advertentie