Afbeelding

Set Up meiden A1 in stranden in halve finale beker

Overig Deel je nieuws

Set Up meiden A1 speelden zaterdag 30 april de halve finale van de beker regio Oost-Nederland tegen Lutheria uit de Lutte. Met klinkende cijfers uit de vorige bekerwedstrijden gingen de meiden vol vertrouwen de wedstrijd in. De lange meiden van Lutheria maakten indruk door hun lengte maar Set Up zette Lutheria direct onder druk met diepe snelle opslagen. Daar hadden ze in het begin geen antwoord op. De eerste set ging punt voor punt en Set Up bleef ze steeds net iets voor. Na de 20 was Lutheria net iets dwingender en trokken de set naar zich toe.

De tweede set was een kopie van de eerste, alleen trok Set Up aan het langste eind. De derde set kwamen de meiden weer sterk uit de startblokken, maar Lutheria kwam steeds dichterbij. Op het einde van de set was het stuivertje wisselen na een inhaalslag van Set Up bij 20-17. De tegenstander had iets meer geluk en pakte de set.

De laatste set liep Set Up achter de feiten aan. De spirit was onverminderd hoog en er werd niks weggegeven. Overal moest voor worden gevochten. Na 23-20 werd het na goed serveren 23-24. Daarna was het weer stuivertje wisselen en bij een gelukkige bal bij 29-28 was het de thuisploeg die de winst pakte na een hevige strijd.

De uitslag was helaas een vertekende 3-1 verlies , maar  het mag een prestatie van niveau genoemd worden om tot de halve finales door te dringen.

advertentie
advertentie