Afbeelding
Wim van de Lagemaat.

Set Up’69 dames 1 verliest van de koploper

Overig Deel je nieuws

De dames van Set Up’69 hebben niet voor een verassing kunnen zorgen. Er werd door de Scherpenzelers verloren met 1-3 van WSV 1 uit Warnsveld. 

Set Up’69 bezet de één na laatste plek in de competitie. Op papier lijkt dit geen makkelijke wedstrijd voor Set Up’69 te worden. Tot halverwege de eerste set gingen de ploegen gelijk op, maar WSV wist een gat te slaan waardoor zij de eerste set binnenhaalde met 18-25.                      

In de tweede set begon het beter te lopen bij de Scherpenzelers. De pas kwam zorgvuldiger aan waardoor spelverdeelster Chananja Veenvliet optimaal haar aanvalsters kon bedienen. Set Up’69 kon de ervaren dames uit Warnsveld goed tegenstand bieden. De foutenlast van beide teams zorgden voor het verschil. De tweede set werd ook door de bezoekers gepakt.

In de derde set leek Set Up’69 het even kwijt. De pass liep niet goed en hierdoor kon Set Up niet in haar spel komen. De dames uit Warnsveld straften dat genadeloos af en liepen zo uit naar een stand van 10-20. Dit gaven zij niet meer weg en zo pakten zij de winst in de wedstrijd en die winst in de set met 14-25.

In de laatste en 4e set was het alles of niets voor Set Up’69. Dit resulteerde in goede servicedruk en mooie aanvalscombinaties. Set Up’69 liep zo uit naar 15-10 en hield het initiatief. WSV kwam dit niet meer te boven en het laatste punt werd binnengehaald door Set Up’69 met 25-20. In deze set was er ook nog speeltijd voor Carlijn van de Wetering die een publiekswissel ontving die mede vanwege zwangerschap afscheid neemt van het eerste team.

Volgende week zaterdag speelt Set Up’69 de laatste competitiewedstrijd thuis om 15.00 uur in de Breehoek

advertentie
advertentie