Afbeelding

Nieuwe expositie bij te Kunst en te Keur

Overig Deel je nieuws

Te Kunst en Te Keur heeft voor haar nieuwste expositie weer talentvolle kunstenaars weten te strikken.

De expositie duurt tot eind Juni en is te bewonderen aan de Dorpsweg 220 in Scherpenzeel.

De volgende kunstenaars doen mee:

Marjanne de Boer uit Bilthoven. Ze maakt poëtische tekeningen en grafiek met een geheel eigen stijl en beeldtaal.

Ferdy Steger uit Boxtel  met abstracte schilderijen.  De schilderijen lijken te leven door de complementaire kleuren en vele lagen die op het doek worden gezet. 

Leo Horbach uit Landgraaf. Met steen als uitgangspunt voor zijn twee- en driedimensionaal werk schept Leo Horbach een “versteende (on)werkelijkheid”, die verhalend, zinnenprikkelend, anekdotisch, soms surreëel of metafysisch is.

Co Stam uit Alkmaar streeft in zijn beelden naar kracht, energie en spanning maar soms ook naar ontspanning. Zijn sculpturen zijn figuratief al of niet realistisch, gestileerd of abstract maar altijd herkenbaar .

Froukje Dijkstra uit Roden is keramiste en maakt impressies van huizen en gebouwen. Ze laat zich inspireren door de hedendaagse architectuur. Haar werk komt krachtig over door de strakke lijnvoering.

Wilma te Hacken uit Rotterdam.  Vanuit het schilderen is ze zich gaan specialiseren in het ontwerpen van tassen, en het maken van unieke exemplaren.

Henk Konstapel uit Veenendaal is een autodidact beeldhouwer, maar bij Te Kunst en Te Keur laat hij sieraden, met name hangers, van gefused glas  zien.

Connie van Winssen uit Scherpenzeel is een schilder pur sang. Deze periode laat zij onder andere een aantal nieuwe stadsgezichten zien.

advertentie
advertentie