Afbeelding

Vivian Blanckaert wint TVS Invite toernooi.

Overig Deel je nieuws

Vivian Blanckaert winnaar van het 4e T.V.S. “Invite” toernooi. 

Op Zaterdag 14 mei jl. organiseerde de Scherpenzeelse tafeltennisvereniging T.V.S. het 4e T.V.S. Invite toernooi. Dit toernooi was mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van Mitra ter Burg en niet te vergeten de medewerking van “de Breehoek”.

Aan dit toernooi werd deelgenomen door spelers van St-Aloysius (Graauw, Zeeland), T.V.P. (Putten), T.V.A. (Amerongen), Reflex (Maarn), Woerden, Sethone (Dodewaard), Essentia (Bemmel) en natuurlijk van de organiserende vereniging T.V.S.

Nadat ook alle finalewedstrijden waren gespeeld kon voorzitter Serge Hoek vervolgens de prijzen uitreiken aan de top-3 van iedere groep. De toernooidag werd afgesloten met een buffet.

T.V.S. kan terugkijken op een geslaagd toernooi dat volgend jaar uiteraard een 5e editie zal gaan beleven.

Groep 1 : In de eerste halve finale stonden titelverdedigster Vivian Blanckaert van Aloysius en Dennis Wijsbeek van T.V.S. tegenover elkaar en het was Blanckaert die zich met een 3-2 zege opnieuw plaatste voor de finale. In de andere halve finale nam Rein Schellingerhout van T.V.S. het op tegen T.V.P.-er Eward Cozijnsen en deze wedstrijd werd met 3-1 gewonnen door de sterk spelende Schellingerhout. De wedstrijd om de derde plaats werd vervolgens gewonnen door Cozijnsen. In de finale kon Schellingerhout het Blanckaert niet moeilijk genoeg maken en leed een regelmatige 3-0 nederlaag waardoor titelverdedigster Blankaert opnieuw winnaar werd van het 4e T.V.S. Invite toernooi.

De top-3 was : 1. Vivian Blanckaert     2. Rein Schellingerhout     3. Eward Cozijnsen

Groep 2 : In de eerste halve finale boog T.V.S.-er Willem Verwoerd voor clubgenoot Kees de Koning die met 3-1 zegevierde. In de andere halve eindstrijd versloeg de T.V.A. speler Frans van Gent met dezelfde cijfers 3-1 T.V.S.-er Erwin Oussoren.

In de strijd om de derde plaats was Oussoren met 3-0 te sterk voor clubgenoot Verwoerd. In de finale pakte de Koning ondanks verlies in game drie overtuigend de eerste plaats van groep 2 door van Gent te verslaan met 11/7, 11/8, 5/11 en 11/7.

De top-3 was : 1. Kees de Koning     2. Frans van Gent     3. Erwin Oussoren

Groep 3 : In de eerste halve finale stonden twee T.V.S.-ers tegenover elkaar namelijk Peter Hamelink en Dirk Schoonderbeek laatstgenoemde besliste deze strijd met 3-2 in zijn voordeel. De tweede halve finale ging tussen Enne Wierda van T.V.A. en Harmen Postema van Reflex Maarn hier trok Wierda met 3-2 aan het langste eind.

In de troostfinale versloeg Postema met 3-1 Hamelink waardoor hij beslag legde op de derde plaats. In de finale was T.V.S.-er Schoonderbeek, net als eerder op de dag in de poulefase, met 3-1 te sterk voor Wierda waardoor Schoonderbeek zich winnaar mocht noemen van groep 3

De top-3 was : 1. Dirk Schoonderbeek     2. Enne Wierda     3. Harmen Postema

advertentie