Afbeelding

ChristenUnie Zomertoer streek neer in Renswoude

Overig Deel je nieuws

Landelijke ChristenUnie-kopstukken Gert-Jan Segers en Pieter Grinwis, de christelijke band Burgeon en weerman Reinier van den Berg (RTL4) kwamen naar Renswoude. Na twee jaar letterlijk ‘afstand houden’ wilde de ChristenUnie nu juist weer dichtbij komen, het gesprek aangaan en heel veel mensen ontmoeten; daarvoor organiseerde de partij een zogeheten ‘Zomertour’, die op 17 juni halt hield op Boerderij Klein Ubbeschoten aan de Ubbeschoterweg 6 in Renswoude. De afdelingen Renswoude, Woudenberg, Rhenen en Veenendaal nodigden u van harte uit! De presentatie was in handen van Cocky Drost.

Tijdens de Zomertour die ook andere plaatsen aan gaat doen is er vooral heel veel interactie in een informele, festival-achtige setting. De aanwezige ChristenUnie-politici gaan op verschillende manieren het gesprek aan, er is lekker eten en drinken en goede muziek van de band Burgeon.

BN-Watcher Erwin van Veldhuizen was ook aanwezig in Renswoude en maakte wat praatjes en maakte na afloop wat selfies.

,,Het was gezellig druk op het erf van de boerderij. Ik wilde graag een foto met weerman Reinier van den Berg en dat is ook gelukt. Gert-Jan Segers herkende me gelijk van eerdere ontmoetingen. Dat is altijd leuk”.

Diverse onderwerpen passeerden de revue. Natuurlijk ging het over de stikstofproblematiek, maar ook de zorg kwam aan bod. 

,,Het ging mij voornamelijk om de foto’s, maar je doet bij zulke evenementen ook altijd wat kennis op, dat is mooi meegemomen”.

*Minister Staghouwer (Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) was niet aanwezig. De minister liet uit veiligheidsoverwegingen de avond aan zich voorbij gaan.

advertentie
advertentie