Afbeelding

Afsluitingstoernooi bij TVS gewonnen door Dennis Wijsbeek.

Overig Deel je nieuws

Afsluitingstoernooi bij T.V.S. gewonnen door Dennis Wijsbeek.     

Op Maandag 27 juni jl. gingen de TVS-ers voor de laatste keer dit seizoen de strijd met elkaar aan tijdens het zgn. “Afsluitingstoernooi”. Op dit toernooi, welke het laatste was van het “Van Braak Accountants” toernooicircuit, werd door de senioren in een drietal hoofdronden gestreden om de prijzen en de punten.

De drie hoofdronden die werden gespeeld, waarin een knock out systeem werd gehanteerd, bestonden achtereenvolgens uit een dubbelspel, enkelspel en een dubbelspel met handicap. De verliezers ronde bestond telkens uit een spelletje “Rond de tafel” hetgeen de nodige concentratie en slimheid vereiste.

Elke gespeelde game ging dit keer tot de 15 punten. Het dubbelspel in de eerste hoofdronde werd gewonnen door de combinatie Dennis Wijsbeek en Harm Jan van den Herik. De tweede hoofdronde, het enkelspel, werd gewonnen door Jan van de Beek die in de finale Rein Schellingerhout versloeg, De derde hoofdronde, het dubbelspel met handicap, eindigde in een overwinning voor het duo Dennis Wijsbeek en Rein Schellingerhout.

Nadat alle punten waren geteld bleek dat de toernooiwinnaar was geworden Dennis Wijsbeek, op de tweede plaats eindigde Ronald Wiggemansen die Rein Schellingerhout (derde) net voor bleef. Alle winnaars ontvingen een waardebon.

De einduitslag was als volgt :

1. Dennis Wijsbeek 2. Ronald Wiggemansen 3. Rein Schellingerhout 4. HarmJan van den Herik 5. Nico Wallet 6. Serge Hoek 7. Bart van Vugt 8. Jan van de Beek 9. Peter Hamelink 10. Gerrit Barten 11. Erwin Oussoren 12. Erwin Voortman 13. Bas van Toor

Op Maandag 4 jul zal het seizoen worden afgesloten met de traditionele barbecue en dan zal ook de “Speler van het Jaar” worden bekend gemaakt.

Het nieuw seizoen van T.V.S. gaat weer van start op Maandag 22 augustus dan worden alle leden weer verwacht en natuurlijk zijn ook andere belangstellenden uiteraard van harte welkom om eens te komen kennismaken met de tafeltennissport. Kijk voor meer info over T.V.S. eens op www.tvsnetpost.nl


 

advertentie
advertentie