Edwin Vetkamp in actie
Edwin Vetkamp in actie Kees de Koning

Winst en verlies voor tafeltennissers van T.V.S.

18 oktober 2022 om 11:10 Overig Deel je nieuws

Winst en verlies voor de tafeltennissers van T.V.S.    

In speelronde vijf moest het in Wilnis worden opgenomen tegen Veenland 1 en na een spannende wedstrijd boekte T.V.S. een 3-2 overwinning waarbij het gewonnen dubbel de doorslag gaf. Vervolgens kwam, drie dagen later, in speelronde zes het sterke Over ’t Net 1 op bezoek in “de Breehoek” en evenals in de eerste ontmoeting in Amersfoort pakten de gasten de volle winst. Door het dubbel te winnen werd er dit keer wel een punt behaald.

In de wedstrijd tegen Veenland verloor Jan van de Beek de openingspartij tegen Joost van Roon in de beslissende vijfde game met 7/11. Edwin Vetkamp won daarna gemakkelijk in drie game van Fabian Veerhuis. In de tweede serie enkelspelen verloor Vetkamp in drie games van van Roon maar van de Beek bracht beide teams weer op gelijke hoogte door in vier games Veerhuis te verslaan.  

Het dubbel moest dus de beslissing brengen over de eindoverwinning. Van de Beek en Vetkamp pakten de eerste game met 11/7 maar de gastheren kwamen met 11/8 winst in de tweede game op gelijk hoogte. Hierna zetten van de Beek en Vetkamp een tandje bij en wonnen de partij met 11/6 en 11/3. Eindstand 3-2 in het voordeel van T.V.S.

De thuiswedstrijd in speelronde zes tegen nummer twee Over ’t Net ging met 4-1 verloren. De twee eerste partijen verloren Edwin Vetkamp en Rein Schellingerhout beide in drie games tegen resp. Corne van Roij en Lucien Peek.

In het dubbel zegevierden Vetkamp en Schellingerhout knap met 10/12, 11/8, 11/8 en 12/10.

In zijn tweede partij leek Vetkamp de stand weer gelijk te gaan trekken maar na 14/12, 4/11, 11/5 en 3/11 verloor hij in de slotfase toch nog met 10/12 van Peek. Schellingerhout ging in de slotpartij tegen van Roij opnieuw in drie games onderuit.   

In speelronde zeven staat er weer een uitwedstrijd op het programma als op Woensdag 2 november in en tegen Hilversum gespeeld zal gaan worden, de eerste wedstrijd eindigde in een 4-1 zege voor de Hilversummers.      

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie