Afbeelding
foto Blush Creative

Duurzame opfrisser tijdens een Garderobe-Upgrade-week bij No256.

23 oktober 2022 om 13:11 Overig Deel je nieuws

Iedereen kijkt net even meer op de kleintjes en we zijn ons steeds meer bewust van het duurzaam omgaan met energie en nieuwe aankopen. No256 speelt hier op creatieve wijze op in door deze week de Garderobe-Upgrade-Week te introduceren. Zo speelt No256 in op de duurzaamheidsweken in Scherpenzeel.

Opfrisser

‘Met een kleine ingreep kan je ook je bestaande garderobe en collectie een leuke opfrisser meegeven’ aldus styliste Corine Griffioen, tevens eigenaar van de sfeervolle boetiek aan de Dorpsstraat 256 in Scherpenzeel. ‘Publiek kan deze week met een oude kledingstukken uit eigen collectie naar onze boetiek komen, wij zullen met creatieve adviezen, en soms een upgrade met iets nieuws, weer een hele nieuwe beleving meegeven aan de oude garderobe. Zo ga je bewust om met wat je hebt en er toch weer even fris bij wilt zitten. Je oude collectie in een nieuw jasje’. 

Meebewegen

Het ondernemen in deze tijd van besparingen vraagt om creatieve invalshoeken en meebewegen. Mensen zijn op zoek naar iets nieuws, naar gezelligheid en verbinding. Hierin kan No256 een rol in spelen, want o.a. tijdens de Garderobe-Upgrade-Weken is er in de gezellige boetiek ruimte voor ontmoeten met gratis koffie met wat lekkers. ‘Een plek om te luisteren, je gehoord te voelen. Zo vervul je als winkelier steeds meer een maatschappelijke functie, en daar worden we blij van”. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie