Jan van de Beek in actie tegen Leerdam.
Jan van de Beek in actie tegen Leerdam. Kees de Koning

Verlies en winst voor de tafeltennissers van T.V.S.

8 november 2022 om 10:24 Overig Deel je nieuws

T.V.S. verliest opnieuw van Hilversum en wint van Leerdam.     

In speelronde zeven ging de reis naar Hilversum om het daar op te nemen tegen de gelijknamige tafeltennisclub. De thuiswedstrijd hadden de Hilversummers destijds met 4-1 gewonnen en ook ook nu stond aan het eind van de wedstrijd dezelfde uitslag op het scorebord.

In de openingspartij verloor Jan van de Beek in vier games van de sterke Mees Kofman en daarna ging Rein Schellingerhout pas onderuit nadat hij tegen Franek Bober in de vijfde game met 4/11 had verloren.

In het dubbel boekten de gastheren een regelmatige overwinning met 11/9, 11/8 en 11/9.

In het tweede enkelspel ging ook Schellingerhout in drie games ten onder tegen Kofman waarna van de Beek in de slotpartij voor het enige punt zorgde door Bober in de beslissende vijfde game met 11/7 te verslaan.

De thuiswedstrijd in speelronde acht tegen hekkensluiter Leerdam 1 kreeg dezelfde uitslag als de eerste ontmoeting tussen beide teams t.w. een 4-1 overwinning voor de TVS-ers. Jan van de Beek won zijn beide partijen gemakkelijk en zonder ook maar een game te verliezen. Rein Schellingerhout sleepte tegen Willem Horden de overwinning uit het vuur door de beslissende vijfde game met 11/6 te winnen. In de slotpartij tegen Noel Houweling dolf hij echter het onderspit en verloor in vier games. Het dubbel werd ook gewonnen door de TVS-ers met cijfers 10/12, 11/5, 11/8, 5/11 en 11/2.     

In speelronde negen staat er weer een uitwedstrijd op het programma als op Donderdag 17 november in en tegen Maarssen, de koploper, gespeeld zal gaan worden, de eerste wedstrijd eindigde in een 4-1 zege voor het team uit Maarssen.      

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie