Aanval van Amber van Set Up op rechts
Aanval van Amber van Set Up op rechts Wim van de Lagemaat

Set Up pakt de volle winst tegen Trivos.

Overig Deel je nieuws

Scherpenzeel . Donderdagavond 17 November speelde Set Up’69 dames 1 een competitiewedstrijd in de Breehoek tegen Trivos dames 2 uit Wijchen. De tegenstander staat 11e op de ranglijst en dat biedt mogelijkheden om punten te pakken. Het werd een klinkende 4-0 overwinning.. 

In de eerste set ging het gelijk op. De pass bij Set Up lag goed daardoor kon er in de aanval goed gescoord worden. Vooral op midden werd veel gescoord door Set Up, echter ontbrak er wat scherpte om er een eenvoudige set van te maken, Trivos profiteerde hiervan en bleef daardoor lang in de set meedoen. Set Up werd op het juiste moment weer scherp en kon daardoor de eerste set naar zich toe trekken met 25-22. Set Up speelde als een echt team, een team dat liet zien dat ze wilde winnen. 

In de tweede set begon Set Up direct sterk en speelde goed als een team samen. Er kwam een goed geloof in het team dat deze wedstrijd gewonnen moest worden en dit kon Set Up na drie verliespartijen op rij goed gebruiken, Er stond een jong en enthousiast team van Set Up in het veld en Trivos had geen antwoord op de harde aanvallen aan het net. Ook de inval momenten van Emma de Heer waren zeer waardevol. Emma was aanvallend erg sterk waar de speelsters van Trivos veel moeite mee hadden. Deze set werd gewonnen met 25-14. 

Bij de derde set kon je aan de speelsters van Trivos zien dat het geloof in een goed resultaat weg was, hier kreeg Set Up juist energie van en ging er vol voor om alle punten binnen te halen. Dit gebeurde dan ook en Set Up won deze set met 25-12.

De vierde set begon minder goed voor de Scherpenzeelse dames. Set Up liep een achterstand op doordat het te makkelijk ging denken. Trivos profiteerde hiervan door veel druk te leggen bij de passes van Set Up   waardoor er veel fouten werden gemaakt. Gelukkig herpakte de thuisploeg zich halverwege de vierde set. Dit kwam mede doordat Myrthe Dijkstra een uitstekende service beurt had waar veel punten door werden binnengehaald. De meiden van Set Up’69 wisten de set binnen te slepen met 25-18. Door deze 4-0 overwinning en 5 welverdiende en nodige punten schuift Set Up een plekje op in de stand naar plek 9 en blijft Trivos op de 11e plek. 

Emma de Heer was deze middag de uitblinker bij Set Up. Deze jonge speelster werd dan ook terecht  genoemd als beste speelster van de match.

De eerst volgende wedstrijd voor Set Up is zaterdag 26 november een uit wedstrijd in Deventer tegen Avior dames 2. Avior staat op de tweede plek en dit beloofd op papier een lastige wedstrijd te worden. Maar met het vertrouwen van deze 4-0 overwinning hoopt men toch punten mee naar Scherpenzeel te kunnen nemen.

Aanval van Trivos wordt afgeblokt
advertentie
advertentie