vlnr bestuurslid POUW Evert van Laar, penningmeester Henk Oosterink, secretaresse Eveline Roseboom Meel, beheerder van Manege zonder Drempels Edwin ter Maat en manager bedrijfsvoering Esther Lucassen (op de foto ontbreekt bestuurslid Willem Ruinemans).
vlnr bestuurslid POUW Evert van Laar, penningmeester Henk Oosterink, secretaresse Eveline Roseboom Meel, beheerder van Manege zonder Drempels Edwin ter Maat en manager bedrijfsvoering Esther Lucassen (op de foto ontbreekt bestuurslid Willem Ruinemans). fotostudio Eveline Roseboom Meel

Paardenfokvereniging na 76 jaar POUW ontbonden

Overig Deel je nieuws

De vereniging ter bevordering der Paardenfokkerij in Oostelijk Utrecht te Woudenberg kortweg POUW is in september dit jaar gestopt met haar activiteiten. De POUW had nog een flink banksaldo en de leden waren het er unaniem over eens om het totaal bedrag € 5.818,45 te doneren aan de Manege zonder Drempels in Bennekom. De vereniging was al eens op bezoek geweest bij de Manege zonder Drempels. De POUW is ontbonden omdat het ledenaantal terugliep en de leeftijd van de leden erg hoog was. Met de donatie aan de Manege zonder Drempels komt er na 76 jaar een einde aan de paardenfokverening.

Voor meer informatie www.manege-zonder-drempels.nl

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Honderden boeren bij Argractie-bijeenkomst in Woudenberg 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Klaar voor woningbouw 11 uur geleden
Afbeelding
Meet & Greet in de ICT: 'Geen ervaring is geen probleem' 25 jan, 15:13
advertentie