Magic Moments by No256. Helemaal in stijl klaar voor Christmas Stories.
Magic Moments by No256. Helemaal in stijl klaar voor Christmas Stories. Blush creative

No256 maakt met ‘Magic Moments’ een nieuwe Christmas Story.

Overig Deel je nieuws

Onvergetelijke herinneringen. De gezellige dagen met familie en vrienden staan weer voor de deur. Het centrum is weer helemaal klaar voor de kerstmarkt ‘Christmas Stories. Een uniek kerstevenement. “Een leuke aanhaker met ‘Magic Moments’” moet No256 gedacht hebben. De hele etalage en winkel is helemaal aangepast aan het kerstthema.  

It’s all magic

‘Onze klanten zorgen zelf voor de gezelligheid en maken hun eigen nieuwe kerstverhaal van ontmoeten, genieten en beleven. Wij zorgen er uiteraard voor dat ze er fantastisch uitzien!’ Zegt Corine Griffioen eigenaar van No256 aan de dorpsstraat 256 in Scherpenzeel veelbetekenend. ‘En daarom starten we deze week met ‘Magic voordeel’: 20 tot 50% korting op de roze gelabelde items in de winkel’. Zo kan jij er met de kerst én tijdens de kerstmarkt op 16 december er weer helemaal in stijl uitzien. “Maak het een tijd van mooie nieuwe herinneringen en verhalen. De kerstmarkt heet niet voor niets ‘Christmas Stories’”.  

Je eigen verhaal

De etalage is weer helemaal in stijl voor de kerst. Zo kan ook jij jouw eigen Christmas Story ervaren en maken als oplichtende ster in de donkere winterdagen! Ervaar zelf ook de sfeervolle boetiek van No256! Jij mag er zijn, dat voel je. De prachtige kerstcollecties maken jouw Christmas Story helemaal compleet. Je voelt je welkom in de gezelligste damesmode boetiek van Midden Nederland tijdens de ‘most wonderful time of the year’! Merry Christmas!

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Honderden boeren bij Argractie-bijeenkomst in Woudenberg 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Klaar voor woningbouw 10 uur geleden
Afbeelding
Meet & Greet in de ICT: 'Geen ervaring is geen probleem' 25 jan, 15:13
advertentie