Afbeelding
Piedi Nudi - Meijerink Schoenen

Stap het voorjaar in met deze trendy schoenen

14 april 2021 om 07:17 Partnercontent

Het is weer lente! Tijd om naar buiten te gaan en te genieten van die eerste zonnestralen. Het is een prachtseizoen voor elke fashionista: tijd voor een nieuw, fris modeseizoen vol nieuwe trends en leuke outfits. Het is het uitgelezen moment om jouw garderobe aan te vullen met nieuwe hippe items. Ga daarbij ook even kritisch door je schoenenrek: nu de gevoerde laarsjes binnenkort de kast in kunnen is het misschien wel tijd voor een paar leuke nieuwe lente- en zomerschoenen. Wij geven je met liefde een paar schoenentips, dus lees snel verder.

Hippe modellen

Onze eerste tip zijn de schoenen van het merk Gabor. Misschien heb je wel eens van dit Duitse merk gehoord. Gabor damesschoenen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens comfortabel. Daarin onderscheiden ze zich van de normale hippe schoen. Het is belangrijk dat je schoenen draagt waar je lekker in loopt, en die ook lang meegaan. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook duurzaam. Zijn die dingen belangrijk voor je, dan ben je bij Gabor aan het juiste adres.

De schoenen van Gabor staan bekend om de unieke details in het design. Dat zie je bijvoorbeeld aan de subtiele bewerkingen van het leer in de schoenen. Hierdoor vallen ze echt op. Voor je het weet ga je de stijl van Gabor overal herkennen.

Enkellaarsjes en sneakers

Het merk heeft een uitgebreide collectie. Van enkellaarsjes tot stoere sneakers, je kunt er elke schoen vinden die je zoekt. De damesschoenen hebben altijd een goede pasvorm, wat belangrijk is wanneer je schoenen zoekt waar je lang op kunt lopen. Ze passen goed bij je voet. Ook voor nette gelegenheden kun je goed bij het merk terecht. Kies bijvoorbeeld voor de leuke Kissa enkellaarsjes. Die hebben een houten hak en een stoer metalen detail op de neus van de schoen.

In de collectie van Gabor vind je ook sandalen. Heerlijk voor in de zomer en de warmere lentedagen die voor de deur staan. Met een hakje of plat, dit merk heeft alles in huis.

Elegante damesschoenen

Onze tweede tip is het merk Piedi Nudi. Ook dit merk levert mooie, unieke damesschoenen. De naam van het merk betekent ‘barrevoets’: de schoenen zitten zo comfortabel dat je nauwelijks zult merken dat je ze draagt. Designer Marc Teunissen zet met elk model een verrassend mooie schoen neer. Hierbij wordt ook goed gelet op het comfort van de schoen. Het merk heeft als doel je een gevoel van vrijheid te geven wanneer je de schoenen van Piedi Nudi draagt, en dat krijgen ze goed voor elkaar.

advertentie
advertentie