Afbeelding
Foto Adobe Stock

De juiste accessoires rugzak of travelbag voor jouw reis

13 april 2023 om 15:02 Partnercontent

Als je een verre reis gaat maken is de juiste voorbereiding essentieel. Er zijn enkele onmisbare accessoires die jouw reis vergemakkelijken en die zeker de investering waard zijn. In dit artikel lees je over rugzakken, koffers en tassen zodat het je aan niks ontbreekt op reis, zonder dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Functionaliteit boven alles

Of je nu op zakenreis gaat naar China of op vakantie gaat naar Bali, de juiste koffer, rugzak en tas zijn onmisbaar voor elke reiziger. Gelukkig is er een enorm breed assortiment aan accessoires die voldoen aan de behoeften van alle soorten reizigers. Je wil natuurlijk alle nodige spullen meenemen, maar je wil niet als een pakezel aankomen in het land van bestemming. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor functionele accessoires, waar je je spullen overzichtelijk in op kunt bergen. Gelukkig is er voor ieder wat wils; er zijn dagrugzakken, reis rugzakken, laptop rugzakken en mini rugzakken. Als je dan ook nog een mooi design kiest, zit je helemaal snor! Ga jij voor een Fjällräven of een Eastpak? Stem je accessoires in ieder geval af op de plek die je gaat bezoeken. In landen met een hoog criminaliteitsgehalte kan je bijvoorbeeld beter geen peperdure tas meenemen. Dan vestig je onnodig veel aandacht op jezelf en vraag je om problemen!

Aan comfort geen gebrek

Koffers zijn de meest voorkomende reisartikelen die door reizigers worden gebruikt, vooral als ze langere tijd onderweg zijn. Travelbags koffers en tassen komen in allerlei soorten en maten. Denk aan harde koffers, zachte koffers, handbagage koffers en koffersets; net wat jij handig vindt! Harde koffers zijn over het algemeen beter bestand tegen schokken, waar zachte koffers flexibeler zijn en daarom beter geschikt zijn voor overvolle bagagevakken in vliegtuigen. Door de handige vakjes en compartimenten kun je al je spullen georganiseerd opbergen. Als je dan eenmaal geïnstalleerd bent in je hotel en de betreffende stad wil bezoeken, is het handig om een goede tas mee te nemen. Er moet natuurlijk ruimte zijn voor je portemonnee, sleutels, een flesje water, en als je je in een warm land bevindt zijn deodorant, een waaier en zonnebrand ook geen overbodige luxe. Daarnaast is het altijd handig om dan met een crossbody op pad te gaan, omdat je die makkelijk om kunt hangen en in het zicht kunt houden. Meestal heeft deze tas verschillende vakjes om het overzicht te houden.
Nog wat overige accessoires die handig zijn voor op reis zijn bijvoorbeeld de bluetooth tracker, bagagelabels, reiskussens en paspoorthouders. Deze zijn vaak compact genoeg om makkelijk in je bagage te passen, en zorgen toch voor wat extra overzicht. Er is genoeg aanbod om jou van comfort te voorzien!

advertentie
advertentie