Scherpenzeel en FZO delen punten

6 oktober 2012 om 00:00 Sport

SCHERPENZEEL - Scherpenzeel en FZO hebben zaterdagmiddag de punten gedeeld. In Scherpenzeel werd het 2-2.

In de kwalitatief dramatische eerste helft kwamen de gasten uit Zeist twee keer op voorsprong. Na 24 minuten spelen opende Jan Pieter de Langen de score uit een vrije trap. De gelijkmaker van Joost Sas kwam volledig uit de lucht vallen. Vijf minuten voor rust belandde een afvallende bal voor zijn voeten, waarna hij hard raakschoot in de linkerhoek: 1-1.

Een tumultueuze slotfase van de eerste helft leek Scherpenzeel te nekken. Burak Esen kreeg een rode kaart voorgehouden, waarna Jan van Schoonhoven zijn FZO op een nieuwe voorsprong zette.

In de tweede helft was Scherpenzeel bij vlagen oppermachtig. Verder dan de 2-2 van opnieuw Joost Sas kwamen de gastheren echter niet. Daar bracht zelfs de rode kaart van FZO-spits Fabian Spaan geen verandering meer in.

Volgende week is rodelantaarndrager Lopik SV de opponent van Scherpenzeel.