Gelijkspel voor T.V.S. 1 in return tegen W.I.K.

Sport

Gelijkspel voor T.V.S. 1 in return tegen W.I.K. 1

T.V.S. is de tweede competitiehelft goed begonnen want tegen W.I.K. uit Kockengen, dat een van de drie kampioenskandidaten is, werd een prima 5-5 gelijkspel behaald zeker gezien de 8-2 nederlaag die werd geleden in de seizoensouverture destijds in Kockengen.

De gasten begonnen in de Breehoek goed aan de wedstrijd want Jan van de Beek verloor de openingspartij vrij kansloos in drie games van Frank Struijk. Dennis Wijsbeek bracht beide partijen weer op gelijke hoogte door tegen Wilco Fokker een 1-2 achterstand in games via 12/10 en 11/7 weg te werken. Met een vlotte overwinning in drie games op Johannes Fitzer zette Edwin Vetkamp T.V.S. op voorsprong die voor de pauze nog werd uitgebreid doordat van de Beek en Vetkamp ook het dubbel op hun naam schreven.

Na de pauze verkleinden de gasten de achterstand doordat Wijsbeek in drie games verloor van Struijk. Een gemakkelijke overwinning van van de Beek op Fitzer bracht de marge weer op twee punten. Deze voorsprong bleef ook na de volgende twee partijen gehandhaafd want eerst leed Vetkamp een nederlaag tegen Fokker maar vervolgens pakte Wijsbeek zijn tweede zege van de avond door in vier games te winnen van Fitzer waardoor de tussenstand op 5-3 kwam in scherpenzeels voordeel. Het slot accoord was echter voor de gasten want Vetkamp leed tegen de sterk spelende Struijk zijn tweede nederlaag en in de spannende slotpartij ging van de Beek nipt ten onder tegen Fokker. Van de Beek verloor de twee eerste games maar kwam via 12/10 en 11/6 op gelijke hoogte, in de beslissende vijfde game trok Fokker uiteindelijk met 11/8 aan het langste eind waardoor beide partijen elkaar in evenwicht hielden.

De volgende wedstrijd is op Vrijdag 14 Maart, het betreft een uitwedstrijd tegen Hilversum waarvan het eerste duel met 6-4 werd gewonnen.

advertentie