Twee kleine nederlagen voor T.V.S. 1

5 april 2014 om 00:00 Sport

Twee kleine nederlagen voor T.V.S. 1

In de afgelopen week kwam T.V.S. in actie tegen de nrs.4 en 5 van de ranglijst dus de directe concurrenten voor lijfsbehoud in de 1e klasse. Zowel de uitwedstrijd tegen Hilversum als de thuiswedstrijd tegen Effect werd met klein verschil verloren waardoor, met nog twee wedstrijden voor de boeg tegen teams uit de top van deze klasse, degradatie onafwendbaar is.

In de zesde speelronde werd op bezoek bij Hilversum een 7-3 nederlaag geleden. De thuiswedstrijd leverde nog een 6-4 overwinning op maar nu namen de gastheren hun revanche. Jan van de Beek wist twee tegenstanders te verslaan en het derde punt werd gescoord door Dennis Wijsbeek.

In de zevende speelronde moest het in “de Breehoek” worden opgenomen tegen Effect uit Wijk bij Duurstede, dit team debuteert eveneens in de 1e klasse en steunt voornamelijk op de inbreng van Bjorn Jansen. In de openingspartij moest Jan van de Beek het opnemen tegen Jansen en hoewel Jan er in slaagde om hem een game af te snoepen ging hij toch vrij kansloos onderuit. Dennis Wijsbeek bracht de stand weer in evenwicht met een mooie zege op Gert Loef. Door een nederlaag van Edwin Vetkamp en verlies van het dubbel was de voorsprong met de pauze toch 3-1 voor de gasten.

In het vervolg van de wedstrijd werd er om en om gewonnen zodat het verschil van twee punten werd geconsolideerd. Wijsbeek verloor in drie games van Jansen waarna van de Beek, na 11/13 verlies in de eerste game, Thom Dikhoff versloeg met achtereenvolgens 11/3, 11/7 en 11/7. Vetkamp verkeerd momenteel niet in de allerbeste vorm en ging ook tegen Loef kansloos onderuit maar Wijsbeek pakte zijn tweede zege van de avond door Dikhoff in drie games te verslaan. Ook tegen Jansen (waarvan hij overigens pas een keer eerder had verloren) slaagde Vetkamp er niet in om voor een verrassing te zorgen, in de slotpartij zorgde van de Beek er voor dat de nederlaag tot 4-6 beperkt bleef want hij won in vier games van Gert Loef. Daarmee kreeg de wedstrijd hetzelfde eindresultaat als destijds in Wijk bij Duurstede.

De volgende wedstrijd is op Maandag 24 Maart, dan komt koploper T.T.V.N. uit Nieuwegein op bezoek in “de Breehoek” waarvan uit met ruime cijfers werd verloren.

advertentie
advertentie