Dames Set Up verliezen laatste thuiswedstrijd

6 april 2014 om 00:00 Sport

De volleybaldames van Set Up ’69 hebben hun laatste thuiswedstrijd helaas niet kunnen winnen. In een spannende strijd tegen Heyendaal Dames 2 werd het 2-3 voor de dames uit Nijmegen.

In de eerste set liepen de dames direct uit naar een ruime voorsprong. Op het einde van de set werd het nog spannend, maar wonnen ze met 26-24. De tweede set ging makkelijker en werd met 25-20 gewonnen. In de derde set begon het spel van Set Up te haperen. De pass kwam niet meer bij de spelverdeler en daardoor kon er ook geen goede aanval meer uitkomen. Doordat ook de tegenstander fouten maakte kwam Set Up op een stand van 24-23 nog op set point, maar door een paar goede opslagen van Heyendaal ging de set verloren met 24-26. In de vierde set ging het nog niet veel beter, waardoor er een vijfde set nodig was, die helaas ook verloren ging.

De dames van Set Up hielden daardoor niet meer dan 2 punten over aan deze wedstrijd. De directe concurrent won haar wedstrijd met 3-2, waardoor Set Up nu op een vierde plaats in de poule staat. Volgende week zaterdag spelen de dames hun laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Agilitas in Arnhem.