Reggefiber tekent driejarig sponsorcontract met VV Renswoude

Sport

Maandag 14 april jl. is er een nieuw bord langs de lijn bij VV Renswoude geplaatst. Voor de komende drie jaar is Reggefiber sponsor. Reggefiber heeft onlangs in Renswoude een glasvezelnetwerk aangelegd. Ruim 1500 woningen binnen het aansluitgebied hebben een glasvezelaansluiting. Ook diverse omliggende plaatsen zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Reggefiber draagt graag maatschappelijk een steentje bij, door de plaatselijke voetbalclub te sponsoren.

VV Renswoude blij met deze bijdrage.

Namens VV Renswoude verwelkomden Berthold Moesbergen en Geurt-Jan Bouman de nieuwe sponsor. “Bij ons thuis is Reggefiber inmiddels een begrip. Glasvezel is een mooi product gericht op de toekomst. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn erg blij met deze sponsorbijdrage. Het is een mooie aanvulling op het pakket bestaande sponsoren,” aldus Geurt-Jan Bouman.

Kimmo Stroker, heeft als projectmanager bij Reggefiber de aanleg van het glasvezelnetwerk in Renswoude van A tot Z begeleid. “De ondertekening van het sponsorcontract is een mooie afsluiting van een mooi project. Hierdoor blijft Reggefiber betrokken bij Renswoude,” aldus Kimmo Stroker.

Ook Hans Bekker, inwoner van Renswoude en werkzaam bij Reggefiber is blij met de overeenkomst. “VV Renswoude is een mooie club en kent in de regio veel bekendheid. Het is voor ons een eer om op 6 meter langs de lijn te hangen,” aldus Hans Bekker. Na de ontvangst, werd het contract getekend en het bord geplaatst. Aansluitend werd er geproost op een vruchtbare samenwerking. De komende drie jaar is Reggefiber zichtbaar langs de lijn. Meer informatie is te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/renswoude en www.vvrenswoude.nl

advertentie