T.V.S. 1 wacht nog steeds op eerste overwinning

Sport

T.V.S. 1 wacht nog steeds op eerste overwinning

Een week na het gelijkspel tegen koploper H.T.V. werd in de vierde speelronde in en tegen Hoogland opnieuw gelijkgespeeld. De gewonnen partijen kwamen op naam van Jan van de Beek 2x en Edwin Vetkamp en Dennis Wijsbeek ieder eenmaal. Het vijfde punt werd gescoord in het dubbel waarin van de Beek en Wijsbeek in de beslissende vijfde game met 11/5 zegevierden. In speelronde vijf kwam het Utrechtse U.T.T. C. op bezoek in "de Breehoek" en voor de derde opeenvolgende keer eindigde de wedstrijd in een 5-5 gelijkspel.

In de openingswedstrijd boekte Jan van de Beek een eenvoudige overwinning in drie games op Erik van Dijk. Edwin Vetkamp verloor zijn eerste partij nipt door tegen Martin Houthuizen de beslissende vijfde game met 10/12 te verliezen. Met een zwaar bevochten overwinning op Thomas van Vessem was het Dennis Wijsbeek die de T.V.S.-ers weer op voorsprong zette, maar toch ging de pauze in met een gelijke stand doordat de Utrechtenaren met 11/7, 11/9 en nogmaals 11/9 in het dubbel te sterk waren voor de combinatie van de Beek en Wijsbeek.

Na de pauze liepen de gasten uit naar een 4-2 voorsprong doordat zowel Vetkamp en van de Beek beiden hun partij in drie games verloren tegen resp. van Dijk en van Vessem. Daarna was het Wijsbeek die, na verlies van de openingsgame met 3/11, toch vrij eenvoudig wist te winnen van Houthuizen na achtereenvolgens11/6 en tweemaal 11/7. De derde nederlaag van de avond voor Vetkamp bracht het verschil weer op twee punten in het voordeel van de gasten. Wijsbeek verkleinde, met zijn derde overwinning, de achterstand opnieuw naar een punt door in vier games te winnen van van Dijk. In de spannende slotpartij tussen van de Beek en Houthuizen moest na 7/11, 11/6, 7/11 en 11/3 de vijfde game de beslissing brengen en daarin trok van de Beek met 11/6 de overwinning naar zich toe waardoor de eindstand op 5-5 werd gebracht.

In de inhaalweek zal op Maandag 19 Oktober de nog openstaande wedstrijd uit de eerste speelronde tegen Gispen uit Culemborg worden gespeeld. De wedstrijd die wordt afgewerkt in "de Breehoek" begint om 20.00 uur.

advertentie