Tafeltennisvereniging T.V.S. viert 40-jarig jubileum

16 december 2015 om 00:00 Sport

In het afgelopen weekend vierde de Scherpenzeelse tafeltennisvereniging T.V.S. haar 40-jarig jubileum. De club begon na de oprichting in december 1975 in "het Carre", verhuisde daarna naar "de Heyhorst" en heeft thans als speellocatie "de Breehoek" waar de leden elke maandagavond actief zijn.

Op Zaterdag 12 December was er voor alle leden een feestavond in Partycentrum Boschzicht. Na een gezellig borreluurtje en een woord van welkom door voorzitter Serge Hoek was het tijd voor een uitstekend stamppotbuffet waaraan een ieder zich tegoed kon doen. Nadat iedereen zijn buik(je) rond had gegeten nam voorzitter Hoek opnieuw het woord en riep de twee langst zittende leden Albert Adriaansz en Kees de Koning naar voren en overhandigde aan beide heren een fraai boeket bloemen tevens werd in een korte ingelaste a.l.v. met algemene stemmen besloten om Kees de Koning te benoemen tot erelid van T.V.S.

Na deze plechtigheden verzorgde het kersverse erelid de T.V.S.-versie van de quiz "Petje Op Petje Af" genaamd "Batje Rood Batje Zwart". Er werden drie rondes gespeeld waarbij de winnaar kon kiezen uit prijzen beschikbaar gesteld door Mitra Ter Burg.

De eerste ronde werd gewonnen door Gerrit Barten, de tweede was een prooi voor Wilco Nieuwenhuizen en de laatste ronde ging naar Bart van Viegen.

Na een korte pauze met een hapje en een drankje was het Wilco Nieuwenhuizen die op een meer wetenschappelijke manier het spel "Batje Rood Batje Zwart" ten uitvoering bracht gevolgd door het in team verband gespeelde Raad de B.T.V.S.-er en het actievere gedeelte t.w. het ballenmeppen c.q. ontwijken. Uiteindelijk kon Wilco ook hier een uitslag van bekend maken en kwam als winnaar uit de bus Perla Pahlad, gevolgd door Bart van Viegen en Gerard van Viegen zij mochten allen een fraaie "Nieuwenhuizen" creatie in goud, zilver en brons in ontvangst nemen. Na een afsluitend drankje kon het bestuur van T.V.S. en hun leden terugzien op een geslaagd avond.

advertentie
advertentie