GertJan van de Wardt opnieuw beste dubbelaar bij T.V.S.

23 december 2015 om 00:00 Sport

GertJan van de Wardt opnieuw beste dubbelaar bij T.V.S.

Op Maandag 21 December jl. werd bij tafeltennisvereniging T.V.S. het jaar 2015 afgesloten met het "Dubbeltoernooi" dat deel uit maakt van het VBA Van Braak Loonservice toernooi circuit waarbij naast de dagprijzen ook punten zijn te verdienen voor de titel Speler van het Jaar. Tijdens dit dubbeltoernooi werden een vijftal rondes gespeeld waarbij de teams telkens van samenstelling wisselden.

Het dubbelspel is voor de meeste senioren gesneden koek (hoewel de ene speler er meer bedreven in is als de andere) dus werden er door de deelnemers een aantal spannende partijen op de tafel afgewerkt waarbij meerde keren een beslissende game moest worden gespeeld om tot een winnaar te komen.

De spanning bleef tot in de laatste ronde in het toernooi en daarin leden GertJan van de Wardt/Andre Opendorp een 2-0 nederlaag tegen de combinatie Hans Mark/Erwin Oussoren, desondanks kwam Erwin net te kort voor de eindwinst. Wilco Nieuwenhuizen had nog een kans op de eindoverwinning maar ging samen met Albert Adriaansz met 2-0 ten onder tegen het duo Aris van Viegen/Evert van de Beek. Toen de eindstand was opgemaakt bleek GertJan van de Wardt, de titelverdediger, opnieuw de winnaar te zijn geworden, op de tweede plaats eindigde Erwin Oussoren en Erwin Voortman legde beslag op de derde plaats. De poedelprijs was voor Mike Opendorp.

Op Maandag 4 Januari wordt het seizoen in 2016 weer vervolgd, dan staat het derde toernooi van het VBA Van Braak toernooi circuit (het Mix-toernooi) voor de senioren op het programma.

Heeft u ook voornemens om in het nieuwe jaar meer te gaan bewegen kom dan gerust eens langs op de maandagavond in "de Breehoek" om een balletje te slaan.

Voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk op www.tvsnetpost.nl

advertentie
advertentie