Stichting zaalvoetbal Scherpenzeel timmert hard aan de weg

Sport

Het zaalvoetbal in Scherpenzeel moet weer opnieuw op de kaart worden gezet! Met deze insteek is het bestuur van Stichting zaalvoetbal Scherpenzeel de voorbereidingen gestart op het nieuwe seizoen. Nieuwe succes voor de kwaliteit van de competitie in Scherpenzeel lijken al voor de starten van het nieuwe seizoen een feit. Zo kan het bestuur binnenkort 2 nieuwe sponsors bekend maken. Dit is uiteraard niet het enige waar naar uitgekeken word. Op 20 juli a.s. zal de volledig nieuwe website van de stichting online gaan. Naast dat de nieuwe sponsors hier een heel mooi plekje op krijgen, is deze site ook geschikt voor de mobiele apparaten.

Eerder dit jaar kon het bestuur al melden een dat de nieuwe jeugd competitie gelijk een succes blijkt te zijn. Binnen zeer kortte tijd kwamen 8 aanmeldingen binnen, waarmee de competitie gelijk val zat. Op 9 september zal deze competitie van start gaan. Een heel uniek moment waar het bestuur dan ook zeker naar uitkijkt. Nergens in de omgeving is er namelijk een speciale competitie voor jeugd onder de 16 jaar. De competitie zal de naam gaan dragen van de nieuwe hoofdsponsor, welke een contract heeft getekend voor minimaal 1 seizoen.

Naast de succes bij de inschrijvingen van de jeugd, stromen ook de senioren poules weer helemaal vol. Nadat er afgelopen seizoen 3 klasse waren met 8 teams, zullen deze komend seizoen uit gaan groeien tot 9 teams. Dit ondanks dat aan het eind van het afgelopen seizoen afscheid is genomen van 2 teams welke vele jaren actief waren in Scherpenzeel. Voor nieuwe teams die nog deel willen nemen aan het seizoen 2016/2017 betekend dat ze er snel bij moeten zijn. Er is namelijk nog maar 1 plek beschikbaar alvorens alle competities volledig gevuld zijn. Een team aanmelden kan door te mailen naar zaalvoetbalscherpenzeel@hotmail.com.

Een kleine kanttekening bij al deze succes is wel dat de stichting nog naarstig opzoek is naar mensen die het team van bestuur en scheidsrechters willen komen helpen in het organiseren van het zaalvoetbal. Voor de jeugd competitie worden er nog (jonge) scheidsrechters gezocht die op vrijwillige basis ongeveer 1 keer per maand 4 wedstrijden in goede banen willen leiden. Ook voor de senioren word e nog versterking gezocht voor de arbitrage. Hier is wel een vergoeding beschikbaar per wedstrijd. Tot slot worden er ook nog vrijwilligers gezocht die het bestuur willen ondersteunen in diverse werkzaamheden.

advertentie