T&A Van Es Makelaardij sponsor jeugdcompetitie zaalvoetbal

Sport

Deze zomer heeft het bestuur van Stichting Zaalvoetbal Scherpenzeel 2 nieuwe sponsors weten binnen te halen.

Beide sponsors willen de stichting ondersteunen in het organiseren van de jeugd competitie.

Deze competitie gaat in september van start met 8 teams.

Om het voor deze teams zo aantrekkelijk mogelijk te maken, was de wenst van het bestuur om de contributie zo laag mogelijk te houden.

Door het aantrekken van 2 sponsors is dat dan ook gelukt.

Elektro16 uit Scherpenzeel is de hoofdsponsor, maar zeker zo belangrijk is onze 2e sponsor: T&A Van Es Makelaardij.

Gerben van Es vertelde ons uiteraard waarom hij dit wilde doen:

Wij dragen de jeugd een warm hart toe in Scherpenzeel en wij zijn van mening dat zaalvoetbal bijdraagt aan de mogelijkheden voor de jeugd om straks ook door te groeien naar het volwassen zaalvoetbal. Zelf ben ik op mijn 15de begonnen met zaalvoetballen en nog steeds ben ik hier actief in. Het is een leuke bezigheid en na afloop is het altijd gezellig. Wel hoop ik dat de jeugd gelijk ook respect voor de scheidsrechters zal opbrengen, zodat we die voldoende blijven houden.

T&A Van Es Makelaardij is altijd al maatschappelijk actief en wij wilden deze kans niet laten lopen om ons steentje bij te dragen.

Waarom T&A Van Es Makelaardij?

Kiest u voor T&A Van Es Makelaardij dan kiest u voor een betrokken makelaar. Wij zijn met name actief in Scherpenzeel en wij kennen de markt als geen ander. Van een makelaar mag u verwachten dat hij een groot netwerk heeft. Bij T&A Van Es Makelaardij bent u hiervoor aan het goede adres. Wij zijn actief bij beide voetbalverenigingen in Scherpenzeel, wij zijn maatschappelijk betrokken, wij zijn bestuurslid van de ondernemersvereniging, wij zijn sportief en actief betrokken bij diverse activiteiten. Een leefbare gemeenschap heeft in onze ogen prioriteit en wij nemen dan ook onze verantwoording bij het sponsoren van vele activiteiten binnen Scherpenzeel en Woudenberg.

Dus kiest u voor T&A Van Es Makelaardij dan kiest u voor een makelaarskantoor die actief betrokken is bij samenleving. Wij zijn van mening dat wij samen het dorp mooier kunnen maken. Wij spannen ons op diverse manieren hiervoor in. Wij zijn van mening dat het dorp waar wij ons geld verdienen ook wat terug mogen geven.

advertentie