Blijf deze winter 'Gezellig Gezond' - 2 gratis proeftrainingen bij WinterFit-vereniging De Keiski

Sport

De Keiski begint zaterdag 17 september weer met de wintertrainingen. De trainingen zijn gericht op volwassenen die ook in het winterseizoen 'gezellig gezond' willen blijven.

Er worden door De Keiski van september tot Paasen wekelijks zo'n 16 trainingen, van verschillende soort, in 5 plaatsen waardoor er voor vrijwel iedereen wel iets 'passends' is.

SneeuwFit buiten- en binnen-trainingen

Buitentrainingen

De trainingen in het bos kennen verschillende niveaugroepen, tussen 'sportief' wandelen met SnowWalk tot 'bootcamp-light' bij de SneeuwFit conditietraining. Het accent ligt op verbeteren van je uithoudingsvermogen en versterken van de spieren die je bij wintersporten extra gebruikt. Maar het is ook een gezellige manier om je conditie op peil te houden of te verbeteren.

Zaaltrainingen

SneeuwFit in de zaal is een speciaal trainingsprogramma om je conditie op peil te brengen en te houden, waarin oefeningen zijn opgenomen die de bewegingen van het skiën, snowboarden en langlaufen nabootsen.

De deelnemers kunnen op eigen niveau maar met de gezelligheid van een groep gevarieerde oefeningen uitvoeren die gericht zijn op conditie- en krachtverbetering van het hele lichaam, aangevuld met gerichte oefeningen die je van pas komen bij je wintersportvakantie.

Maar ook de niet-wintersporter, die zijn of haar conditie op een gezellige maar verantwoorde manier op peil wil brengen, kan meedoen aan Sneeuwfit.

Nordic Walking

Met Nordic Walking combineer je de positieve trainingseffecten van wandelen met de voordelen van langlaufen. Nordic Walking is voor iedereen toegankelijk. Het is een training voor het héle lichaam, maar je belast je knieën minder dan bij hardlopen. Het verbetert je conditie en het zorgt er voor dat je veel calorieën verbrandt. Door het gebruik van de stokken (poles) train je naast de beenspieren, ook de billen, buik-, rug-, schouder- en armspieren.

Onder begeleiding van onze professionele trainers loop je elke week een (andere) route, waarbij de techniek, maar zeker ook de gezelligheid volop aandacht krijgt.

We nodigen je graag uit voor 2 gratis trainingen bij SneeuwFit in de zaal of het bos, of voor Nordic Walking. Op www.keiski.nl kan je zien waar en wanneer de trainingen worden gegeven.

Mail je Naam en telefoonnummer naar proefles@keiski.nl met dag, tijd en locatie van de training. Je krijgt een uitnodiging met routebeschrijving en de docent verwacht je.

Informatie: www.keiski.nl of 06-18 80 80 11

advertentie