Winst en verlies voor Scherpenzeelse tafeltennissers van T.V.S.

9 november 2016 om 00:00 Sport

In de zevende speelronde stond de uitwedstrijd in Nieuwegein tegen T.T.V.N. op het programma. De thuiswedstrijd eindigde destijds in een gelijkspel maar in deze wedstrijd pakte T.V.S. met 6-4 een kleine overwinning. Jan van de Beek bleef knap ongeslagen, Edwin Vetkamp won tweemaal en het zesde punt werd binnengeslagen door Dennis Wijsbeek. Enkele dagen later kwam in de achtste speelronde nummer twee S.V.O. uit De Meern op bezoek in "de Breehoek" en net als in de uitwedstrijd (1-9) was deze tegenstander een maatje te groot, nu was de eindstand 2-8.

In de openingspartij dwong Jan van de Beek tegen Jan Willem Rouwhorst een vijfde game af maar die ging helaas met 5/11 verloren. Edwin Vetkamp verloor daarna in vier games van Mario Weergang maar in de derde partij wist Dennis Wijsbeek het eerste punt te scoren voor de thuisclub door in de beslissende vijfde game te winnen van Igor Heller. Het dubbelspel werd een spannende partij waarin van de Beek en Vetkamp na 11/4, 16/18 en 11/7 een 2-1 voorsprong namen maar met achtereenvolgens 2/11 en 6/11 ging de winst toch naar de gasten.

Na de pauze leed Vetkamp een kansloze nederlaag tegen Rouwhorst maar doordat van de Beek vrij gemakkelijk in drie games won van Heller bleef het verschil met 2-4 slechts twee punten. Wijsbeek had de kans om voor de aansluiting te zorgen maar tegen Weergang verspeelde hij een 2-1 voorsprong en werd de tussenstand dus 2-5. In de volgende twee partijen vergrootte S.V.O. de voorsprong want zowel Vetkamp als Wijsbeek verloren hun partij in vier games. In de slotpartij leek van de Beek op weg om het derde punt te gaan scoren maar na een 2-1 voorsprong wist Weergang met tweemaal 11/9 alsnog de partij in zijn voordeel te beslissen waardoor de eindstand op 2-8 kwam, een resultaat dat iets positiever had kunnen uitvallen want de T.V.S.-ers verloren maar liefst viermaal in de beslissende vijfde game.

In de negende speelronde staat op Maandag 14 November opnieuw een thuiswedstrijd op het programma het op de derde plaats staande Tielse TC is dan de tegenstander, de eerste wedstrijd eindigde in een 8-2 overwinning voor de Tielenaren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie