Digitale Vakantiekoffer in Scherpenzeel

25 april 2017 om 00:00 Sport

Voor veel mensen is de tijd van vakantie aangebroken. Dat begint met voorbereiden. Waar gaan we naar toe, hoe lang en hoe? Daarna komt vaak de vraag wat gaan we daar doen?

Met behulp van internet kan de vakantieganger zicht heel goed voorbereiden. De smartphone en tablet zijn handig tijdens de vakantie. Tijdens deze avond passeren verschillende apps en mogelijkheden de revue die het voor u gemakkelijker maken. Niet alleen qua voorbereiding maar ook wanneer u op vakantie bent.

Tijdens de avond gaan we het onder ander hebben over: navigatie, vertaalsoftware, hoe vind ik mijn bestemming terug, contact houden met het thuisfront, wifi tijden de reis, sites waar u goedkoop vakanties kunt boeken, digitale reisgidsen, vreemde valuta en vertaalprogramma's. Dit zijn nog maar een aantal voorbeelden. U zult versteld staan van de handige appes en websites die de ambassadeurs hebben verzameld waarmee u een zo goed mogelijke vakantie kunt houden.

TabletCafé XL is op dinsdag 9 mei om 19:30 uur in de Bibliotheek. De toegang is gratis. Voor nadere informatie: Scherpenzeel.seniorweb@gmail.com of tel 033-2773107.

SeniorWeb Scherpenzeel is een initiatief van de Bibliotheek Scherpenzeel en SWO. Door het gehele jaar worden diverse activiteiten georganiseerd om digitaal fit te worden en te blijven.

advertentie
advertentie