S.V. Achterveld presenteert nieuwe Jeugdsponsor

24 augustus 2017 om 00:00 Sport

S.V. Achterveld presenteert tijdens de open dag op zondag 27 augustus de nieuwe Jeugdsponsor van de club. Voorafgaand aan de oefenwedstrijd van S.V. Achterveld 1 tegen het Nederlands dovenelftal zullen pupillen van de club de nieuwe trainingspakken tonen aan het publiek.

De sponsorovereenkomst met de Mechan Groep uit Achterveld wordt aangegaan voor de komende drie jaar. Simon Kram marketingmanager van Mechan Groep legt uit: " Als groot bedrijf binnen Achterveld willen we graag onze betrokkenheid met het sociale leven in Achterveld benadrukken. Daarbij hebben we heel bewust gekozen voor de jeugdelftallen omdat we talentontwikkeling en persoonlijke groei hoog in het vaandel hebben".

De open dag van S.V. Achterveld begint om 10.00 uur met wedstrijdjes en speloefeningen voor alle pupillen. Om 12.45 uur is de presentatie van de nieuwe kleding die ook gedragen wordt door de pupillen die de opkomst van de Heren 1 spelers begeleiden voorafgaand aan hun wedstrijd tegen het Nederlands dovenelftal. De aftrap volgt dan om 14.00 uur.

Mechan Groep is dé distributeur voor AGCO merken in Nederland. Vanuit Achterveld distribueren zij trekkers en werktuigen van de merken Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Fella en Challenger. Mechan Groep ondersteunt ruim 80 dealers met professionele marketing, verkoop, aftersales service, onderdelen voorziening en technische producttrainingen.

advertentie
advertentie