Valleivogels en DOVO in actie voor Mariska Klomp

Sport

Dinsdag 13 februari 2018 zullen Valleivogels en DOVO op sportpark De Bree-West te Scherpenzeel een wedstrijd spelen waarbij de opbrengst ten goede zal komen voor Mariska Klomp.

De 23-jarige Mariska uit Scherpenzeel is al bijna vijf jaar ernstig ziek door de ziekte van Lyme die veroorzaakt werd na een beet van een besmette teek. De huisarts heeft de teek verwijderd, maar dit bleek niet voldoende. Met de gezondheid van Mariska gaat het nog steeds achteruit.

Er bestaan hele goede behandelingen die voor andere Lyme-patiënten al veel baat hebben gehad. Deze behandelingen worden echter niet vergoed en er hangt een prijskaart aan van € 20.000,00.

De wedstrijden tussen Valleivogels en DOVO kent een rijke historie. Maar het is alweer een tijdje geleden dat de beide opponenten elkaar troffen in een wedstrijd dus een mooie gelegenheid om de tweedeklasser en de derde divisionist in actie te zien.

Voor deze wedstrijd wordt een entree gevraagd van € 5,00 per persoon. Tevens is dit uw lotnummer waarmee u ook nog mooie prijzen kan winnen. We heten iedereen van harte welkom om met elkaar een mooie opbrengst te realiseren voor de medische behandeling van Mariska Klomp.

Datum : Dinsdag 13 februari 2018

Wedstrijd : Valleivogels - DOVO

Aanvang : 20.00 uur

Plaats : Sportpark De Bree-West, Willaerlaan 123, Scherpenzeel

We heten u op dinsdag 13 februari 2018 van harte welkom op sportpark De Bree-West!

s.v. "de Valleivogels"

advertentie