T.V.S. doet goede zaken met ruime overwinning op S.V.E.

Sport

Grote overwinning voor T.V.S. in vierde speelronde.

In de vierde competitie ronde stond opnieuw een thuiswedstrijd op het programma, het een plaatsje lager staande S.V.E. uit Utrecht kwam op bezoek in "de Breehoek" en werd met een 9-1 nederlaag voorlopig teruggewezen naar de middenmoot terwijl de T.V.S.-ers goede zaken deden en mee blijven doen om de eerste plaats.

In de openingspartij won Edwin Vetkamp eenvoudig in drie games van Damian Bakker. In de tweede partij volgde Rein Schellingerhout zijn voorbeeld en won eveneens in drie games van invaller Abd Alhady Atwa. Ook in de derde partij kon Eduard Bilitser de Utrechtenaren niet aan game winst helpen want ook hij ging in drie games onderuit tegen Dennis Wijsbeek. Het dubbel werd gespeeld door Rein Schellingerhout en Jan van de Beek en zij hielden de clean sheet in stand met een 11/7, 11/3 en 12/10 overwinning waardoor de pauze inging met een 4-0 voorsprong zonder game verlies.

Na de pauze deden de gasten iets terug want Schellingerhout verspeelde tegen Bakker een 2-1 voorsprong en verloor daarna met 4/11 en 6/11. Vetkamp won ook zijn tweede partij van de avond door Bilitser in vier games te verslaan, ook Wijsbeek won voor de tweede keer al ging dat tegen Atwa wel wat moeizaam getuige de game standen 11/9, 12/10, 7/11 en 12/10. In de achtste partij herstelde Schellingerhout zich van de eerdere nederlaag en won vrij gemakkelijk in drie games van Bilitser en ook Vetkamp sloot de avond ongeslagen af door met 11/5, 13/11 en 11/9 te winnen van Atwa. Al met al een prima uitslag waardoor ze mee blijven doen om de titel.

In de vijfde speelronde staat een uitwedstrijd op het programma, op Vrijdag 23 Februari is in Utrecht U.T.T.C. de tegenstander.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Honderden boeren bij Argractie-bijeenkomst in Woudenberg 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Klaar voor woningbouw 10 uur geleden
Afbeelding
Meet & Greet in de ICT: 'Geen ervaring is geen probleem' 25 jan, 15:13
advertentie