Op de foto van links naar rechts: algemeen directeur van Van der Grift Bouw en Montage BV, Dennis van der Grift – voorzitter PSV de Willaerruiters Adriaan Koppens en Daniek van der Grift op haar pony Mr. Bean.
Op de foto van links naar rechts: algemeen directeur van Van der Grift Bouw en Montage BV, Dennis van der Grift – voorzitter PSV de Willaerruiters Adriaan Koppens en Daniek van der Grift op haar pony Mr. Bean. Eveline Roseboom Meel

Van der Grift Bouw en Montage BV is nieuwe sponsor PSV de Willaerruiters

Sport Deel je nieuws

Voorzitter van PSV de Willaerruiters Adriaan Koppens bedankte tijdens de ponyles op woensdagavond algemeen directeur van Van der Grift Bouw en Montage BV, Dennis van der Grift met een mooie bos bloemen voor de bordsponsoring in de manege van de vereniging.

Van der Grift vertelt dat hij alweer twee jaar elke woensdagavond met zijn dochter Daniek meegaat naar de ponyles. “Altijd een gezellige avond”. Hij ondersteunt de vereniging daarom ook graag met de bordsponsoring.

Van der Grift Bouw en Montage BV is een bekende speler in de regio. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende bouwwerkzaamheden, van het verwijderen van asbest op daken tot het plaatsen van stallen voor de agrarische sector. Van der Grift heeft veelzijdige specialisten in dienst.

Van der Grift Bouw en Montage – Renswoudsestraatweg 31 – 6741 ME Lunteren – www.bouwenmontage.nl

advertentie