Verdedigende actie van Set Up
Verdedigende actie van Set Up Wim van de Lagemaat

Set Up’69 dames 1 pakt winst in vijfsetter

Sport Deel je nieuws

De dames van Set Up’69 kenden een stroeve start van het seizoen maar hebben de we omhoog weten te vinden. In de laatste 3 wedstrijden was het twee keer winst voor de Scherpenzelers. Ook tegen Avior uit Deventer pakten de meiden in een spannende vijfsetter een 3-2 overwinning. De setstanden: 25-16, 18-25, 21-25, 25-14, 15-5.

Vooraf leek het een wedstrijd met mogelijkheden voor Set Up’69 te worden. Avior staat 7e en Set Up’69 staat 10e op de ranglijst. De uitwedstrijd in Deventer werd weliswaar met 4-0 verloren, maar met een bijna complete en fitte selectie en de huidige vorm waren er zeker kansen voor Set Up’69 in deze wedstrijd.

De wedstrijd was wisselvallig. De eerste set ging relatief eenvoudig naar Set Up’69 dankzij gedegen volleybalspel en goede servicedruk. Echter de tweede set begon wisselvallig voor de dames uit Scherpenzeel. Avior begon sterker te spelen en Set Up’69 kon de pass niet goed brengen bij de spelverdeler. Hierdoor liepen ze achter de feiten aan en ging de winst in de tweede en derde set naar Avior.
In de vierde set wist Set Up’69 zich knap te herpakken. De service was een sterk wapen en hierdoor kon Set Up’69 het spel bepalen. Deze set werd dan ook zonder enig gevaar binnengehaald. De vijfde set moest gespeeld worden om te bepalen wie de winnaar wordt.

In de vijfde set ging Set Up’69 door met waar het in de 4e set mee geëindigd was. Het spelplezier kwam terug en met mooie combinaties pakten Set Up’69 de winst. Door deze overwinning blijft Set Up’69 nog wel op de 10e plaats maar neemt het afstand van de onderste twee teams.

Middenaanval van Set Up
advertentie