Edwin Vetkamp in actie
Edwin Vetkamp in actie Kees de Koning

T.V.S. 1 begint met overwinning aan de Voorjaarscompetitie.

25 januari 2023 om 11:16 Sport Deel je nieuws

Na de succesvolle handhaving in de 1e klasse tijdens de najaarscompetitie van 2022 is T.V.S. 1 ook goed begonnen aan de voorjaarscompetitie door thuis het bezoekende V.H.C. 1 uit Hagestein met 3-2 te verslaan.

In de openingspartij versloeg Jan van de Beek na een spannende partij uiteindelijk Falco van Os. Van de Beek won de eerste en derde game met 13/11 en 11/1 maar zag van Os met tweemaal 7/11 de stand weer gelijktrekken zodat een vijfde game de beslissing moest brengen en daarin toonde van de Beek zich de sterkste met 11/8. Edwin Vetkamp speelde de tweede partij tegen William van Overdam en ging kansloos in drie games onderuit.

In het dubbel was het TVS-duo de sterkste want na een spannende eerste game, 12/10 winst, konden ze niet veel later na 11/6 en 11/8 de felicitaties in ontvangst nemen.

In de vierde partij van de avond zorgde van de Beek voor het derde wedstrijdpunt door een eenvoudige overwinning, zonder game verlies, tegen van Overdam. In de slotpartij wist Vetkamp, het was niet bepaald zijn avond, ook tegen van Os niet tot winst te komen en verloor voor de tweede keer deze avond zonder gamewinst met 0-3.     

In de tweede wedstrijdronde staat op donderdag 2 februari de uitwedstrijd in Nijkerk tegen Rega 1 op het programma.      

advertentie
advertentie