Renswoude verloor in Vleuten met 3-0.
Renswoude verloor in Vleuten met 3-0. Brenda Dekker

Renswoude laat kansen onbenut en verliest

19 september 2021 om 15:06 Voetbal

RENSWOUDE Door een 3-0 nederlaag bij PVCV in Vleuten is Renswoude uitgeschakeld in het districtsbekertoernooi. De ‘Kraaien’ kunnen zich nu opmaken voor de competitiestart, volgende week uit bij VSCO’61 in Oosterwolde. ,,Daar hebben alle bekerduels van in het teken gestaan”, zegt David Wagensveld.

De coach van Renswoude zag zijn ploeg bij PVCV in een tijdsbestek van vier minuten de wedstrijd uit handen geven. ,,De eerste 35 minuten hebben we niks weggegeven, maar bij de 1-0 liep die tegenstander drie man van ons voorbij. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren.” Drie minuten lag de 2-0 vanaf de strafschopstip in de touwen, na een overtreding van Larsson van Dijk.

Diezelfde Van Dijk kopte na de pauze op de paal. Hij ontbeerde dus het geluk, zoals Renswoude wel meer kansen om zeep hielp. In de slotfase maakte PVCV ook nog 3-0. De grootste tegenvaller was echter uit het uitvallen van Aslam Benbouker, zijn schouder ging uit de kom. Wagensveld: ,,Balen voor Aslam en balen voor ons. Die zijn we voorlopig kwijt.”