Jacco van Ginkel in actie tegen FC Horst.
Jacco van Ginkel in actie tegen FC Horst. Brenda Dekker

Remise Renswoude levert gemengde gevoelens op

30 oktober 2021 om 19:15 Voetbal

RENSWOUDE Renswoude heeft bij FC Horst een punt bemachtigd: 1-1. Dat resultaat bezorgt trainer David Wagensveld gemengde gevoelens, omdat hij zijn ploeg in het tweede bedrijf uitstekend zag spelen. ,,Maar de eerlijkheid gebiedt ook te zeggen dat Horst op 2-0 had moeten komen. Ik telde ‘m al. Hadden zij die gescoord, dan ga je er waarschijnlijk vanaf.”

De kans - voor rust (1-0) was de thuisploeg sterker -  deed zich halverwege het tweede bedrijf, waarin de ‘Kraaien’ drukten, voor. De bal werd schuin voor de goal van Jacco van Ginkel breed gelegd, maar er werd overgeschoten. Dat hield Renswoude in leven en via Guido Heiwegen werd het nadien gelijk. ,,We hebben echt heel goed gespeeld in de tweede helft en kregen in de laatste vijf minuten nog twee opgelegde kansen.”

Opnieuw Heiwegen en Arjan Verheij konden hun ploeg echter niet de winst bezorgen, waardoor het 1-1 bleef. Wagensveld: ,,Ook geen slecht resultaat. We hebben nu al drie duels op rij niet verloren.”