Afbeelding
BDUmedia

Scherpenzeel pijnlijk onderuit bij laagvlieger

9 maart 2022 om 10:03 Voetbal

SCHERPENZEEL Aan de inhaalwedstrijd in en tegen Spijkenisse heeft zaterdaghoofdklasser Scherpenzeel weinig plezier beleefd. De brigade van trainer Jürgen Schefczyk ging, ondanks een 0-1 voorsprong bij de laagvlieger, toch met 2-1 ten onder.

Na tachtig minuten prijkte er nog een 0-1 stand op het scorebord. Doelpuntenmaker was Tevfik Ceyar, die in de 62ste minuut met zijn linkerbeen op een fraaie manier afdrukte. De treffer was een meevaller op een uiterst moeizame avond: de Scherpenzelers kwamen maar niet in hun spel. Voor de openingstreffer had de thuisploeg al twee keer de lat geteisterd.

De minimale voorsprong verdampte in de laatste acht minuten van het duel. Spijkenisse, dat tot gisteravond pas één competitiezege had geboekt, kwam terug tot 1-1 en scoorde in de slotminuut ook nog de 2-1. Het was een soortgelijk scenario als dat Scherpenzeel afgelopen zaterdag overkwam. Toen gaven de blauw-witten tegen DUNO een 2-0 voorsprong compleet weg: 2-3 verlies.

Doelpunt Scherpenzeel: Tevfik Ceyar.