Lokale journalistiek uit Scherpenzeel

Valleivogels kan zich helft lang meten met koploper

Voetbal
23 apr 2022, 19:20
Rob van den Broek was ondanks de nederlaag te spreken over het spel van Valleivogels.
SCHERPENZEEL

Valleivogels verloor bij koploper ASV Dronten met 2-0. Ondanks de nederlaag zag trainer Rob van den Broek een ‘boeiend duel’. ,,Vanaf de tiende minuut tot aan de rust hebben we onszelf echt met Dronten kunnen meten. Een heel interessant duel.”

Valleivogels ging in Flevoland met open vizier de strijd aan. Het leverde een levendige eerste helft op, wel profiteerde de thuisploeg al in de openingsfase van een fout in de defensie van de Scherpenzelers. ,,Maar daarna pakten we het goed op en werd het een echte wedstrijd”, genoot Van den Broek. De beste kans op de gelijkmaker kreeg Jorino Kl..