Lokale journalistiek uit Scherpenzeel

Valleivogels schudt Lunteren in blessuretijd van zich af

Voetbal
30 apr 2022, 20:15
Alex van Eem verzendt een pass met buitenkant rechts. De middenvelder won met Valleivogels van Lunteren.
SCHERPENZEEL

Vijf treffers, twee rode kaarten, de beslissing diep in blessuretijd; Valleivogels en Lunteren maakten er een levendige streekderby van. De Scherpenzelers trokken dankzij de voet van Stefan van den Brink met 3-2 aan het langste einde.

De rechtsback van Valleivogels volleerde in de 94ste minuut een hoekschop met zijn rechtervoet achter Nicky Groeneveld. De doelman van Lunteren, die in de 86ste minuut op een schot van Bob van Ruitenbeek met een katachtige reflex zijn ploeg nog op 2-2 hield, was kansloos. ,,Best gek dat die bal in zo’n vol strafschopgebied bijna de..