Voorpagina

Avond voor ouders van Bijzondere Kinderen

Op Maandagavond 13 november wordt er van 19.30 tot 21.00 uur een workshop “Anders Denken” gehouden bij het CJG in Scherpenzeel. CJG Scherpenzeel heeft in samenwerking met de ouderwerkgroep OBK (Ouders van Bijzondere Kinderen) deze avond georganiseerd. Het is speciaal voor ouders van kinderen die moeilijker te begrijpen zijn/waar iets mee is, maar er is misschien nog niet bekend wat. Ouders van kinderen met of zonder diagnose, van wat dan ook, zijn van harte welkom.

“Anders denken” is gebaseerd op het spel Omdenken van de grondlegger van het begrip Omdenken: Berthold Gunster. Met hulp van zijn spel kun je in de opvoeding oefenen om lastig gedrag van je kind niet als probleem te zien maar als mogelijkheid! Gunster zegt: onderzoek welke winst er te behalen is bij de omkering van de vraag; “Wat wil het kind niet” naar “wat wil het kind wel!” Laat je verrassen en ontdek hoe positief opvoeden ook kan zijn!

Constanja de Vries verzorgt deze avond.

Waar: CJG het Foort, Vijverlaan 4 in Scherpenzeel, eerste verdieping. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel graag even aanmelden, vóór 9 november, via cjg@scherpenzeel.nl.

advertentie