Belastingaangiften 2019

19 maart 2020 om 15:20 Nieuws Deel je nieuws

Sinds 2006 biedt Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel/Renswoude de mogelijkheid om door een vrijwilliger uw inkomstenbelasting aangifte te laten verzorgen. Ook dit jaar zal de SWO de aangifte voor inwoners gaan verzorgen.

Op basis van de ervaringen die zijn opgedaan in de afgelopen jaren heeft het bestuur in overleg met de vrijwilligers besloten enkele randvoorwaarden te verbinden aan deze gratis service. Als u een beroep doet op de gratis service voor het verzorgen van uw inkomstenbelasting aangifte dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

• Alleen aangifte Inkomstenbelasting.

•  Uw of uw gezamenlijk bruto inkomen is niet hoger dan € 20.000 (alleenstaande) of  €30.000,- (gehuwden/samenwonenden) .

De aangifte(n) worden elektronisch met de belastingdienst afgewikkeld. De vrijwilligers zijn geschoold om uw aangiften te kunnen verzorgen en hebben een geheimhouding verplichting zodat uw privacy gewaarborgd is.

Deze service staat open tot 1 mei, voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met welzijnswerker Rianne van Ginkel, telefoon 06-5164 7525

Ivm met het corona virus worden er geen afspraken gemaakt voor 6 april

advertentie
advertentie