Corine helpt je graag verder met een goed advies in een kleurige winkel.
Corine helpt je graag verder met een goed advies in een kleurige winkel. Blush Creative

Het is weer voorjaar: open huis bij No256

28 februari 2022 om 10:54 Zakelijk

SCHERPENZEEL Na een lange koude winter kijkt iedereen weer uit naar het voorjaar. Heerlijk de zon in met je trendy zomerjurkje. Wie kijkt er nu niet naar uit? Ervaar dan nu alvast een voorproefje van die voorjaarssfeer bij No256 in Scherpenzeel. Met recht de gezelligste damesmodezaak van midden-Nederland. 

Corine Griffioen en haar collega’s Mary, Janneke en Rianda heten jou welkom in een fris gestylde, sfeervolle en gezellige damesmodewinkel. Verschillende trendy collecties hangen er weer voor jou klaar. Wat je stijl ook is, wie je ook bent en hoe je je ook voelt. Je mag er zijn bij No256!

OPEN HUIS Van donderdag 3 t/m zaterdag 5 maart is het extra feest bij No256, want dan is het weer open huis. Feestelijke dagen waarbij de modebewuste vrouw kan kennismaken met de nieuwste voorjaarscollecties onder het genot van een bakje koffie en heerlijke versnaperingen. Naast al het lekkers en de gezelligheid in de winkel zal ook Insideout massage de klanten op vrijdag- en zaterdagmiddag extra in de watten leggen. Kom gerust even langs om te snuffelen in de zomerse collecties.

INTRODUCTIE LABEL DOT In maart zal Label Dot bij No256 geïntroduceerd worden. Een uniek modemerk, nieuw op de Nederlandse markt. Vrouwelijke mode in een hippe en frisse touch. Houdt daarom het Instagram of Facebook kanaal (nummer256) van No256 goed in de gaten. 

Naast dit nieuwe merk zorgt ook Tessa Koops voor een verrijking van het merkenpalet. No256 voert al sinds een aantal jaren bekende merken waarbij het laatste jaar verschillende merken zijn toegevoegd. Batida, C&S, Cream, Helena Hart, Juffrouw Jansen, 4FunkyFlavours, Kaffe, K-design, Lady Day, Nick, Tramontana, Zip73, en Zusss zijn de hoofdmerken van de prachtige winkel. Naast deze damesmodemerken verkoop No256 kado, accessoire-, verzorgings- en interieurartikelen van onder andere Blond Amsterdam, 100%Leuk, Lins Amsterdam, Marc Inbane, My Flame, Tochi, Trezz en Wasparfum. Uiteraard moeten we ook de schoenencollecties van PX-shoes en Zusss niet vergeten. Kortom: genoeg keuzes en stylen voor een geslaagd winkelbezoek. Juist de combinatie van producten en de mix van merken geven de winkel een unieke sfeer.

UITJE Menig vrouw, moeder en dochter heeft al regelmatig een bezoek gebracht aan de winkel. De bijzondere, unieke en gastvrije sfeer geeft de bezoeker het gevoel er écht even lekker tussenuit te zijn. Het heerlijke bakje koffie en de versnaperingen zorgen ervoor dat je je helemaal welkom voelt. Een heerlijk uitje in de buurt! ‘Zelfs menig man komt gezellig aan de koffietafel zitten om heerlijk te genieten in de overzichtelijke winkel tijdens het shopmoment van zijn partner. En het is niet een uitzondering dat er uren geshopt wordt in de winkel’ glimlacht Corine. ‘Hoe gezellig is dat!’.

Corine nodigt iedereen uit een keertje langs te komen. Zij zal met haar team jou voorzien van een goed en eerlijk advies en garant staan voor een geslaagd bezoek. Voor de medewerkers van No256 maakt het niet uit wie je bent, wat je stijl is en hoe je je voelt. Want bij No256 mag je er zijn. Altijd. Vanuit de verre omgeving weet men No256 juist daarom te vinden. Kom ook gerust langs bij de winkel en kijk alvast even op de online catalogus: www.no256.shop. De winkel is gelegen in Scherpenzeel aan de Dorpsstraat 256. Je kan parkeren voor de deur. Wel zo makkelijk! Welkom bij No256. Jij mag er zijn.

Dit artikel wordt u aangeboden door No256, Dorpsstraat 256 in Scherpenzeel www.no256.nl

advertentie
advertentie