De Verfhoek is dé verfspeciaalzaak van Scherpenzeel.
De Verfhoek is dé verfspeciaalzaak van Scherpenzeel. Astrid Meyer
Ondernemer in beeld

‘Service, kwaliteit en advies’ bij De Verfhoek

9 maart 2022 om 09:00 Zakelijk

SCHERPENZEEL Van een huis een fijn thuis maken, dat is de missie van verfspeciaalzaak De Verfhoek in Scherpenzeel. Wat Margriet Bouman (39) betreft, is dat goed gelukt. ,,We zijn heel blij met onze uitbouw en de verf die we hebben gekozen. De Verfhoek is echt een aanrader.” 

Samen met haar man Albert en drie zoons woont Margriet alweer achttien jaar aan de Valleilaan in Scherpenzeel. Met plezier: ,,We willen hier voorlopig nog niet weg.” Om de woning mee te laten groeien met de kinderen, koos het gezin onlangs voor een uitbouw met een woonkeuken. ,,Twee van onze jongens zijn inmiddels tieners, dus we wilden graag meer ruimte - zonder te hoeven verhuizen.” 

KWALITEIT Wat het verven van de woonkeuken betreft, deed het gezin alles zelf. De verf en bijbehorende accessoires haalden ze bij De Verfhoek aan de Dorpsstraat. ,,Daar kwam ik wel vaker”, vertelt Margriet. ,,Je loopt er zo binnen, het is heel laagdrempelig. En ik wist dat ze daar kwaliteit leveren.” Margriet vond het belangrijk dat de verf voor de meubels en de keuken tegen een stootje zou kunnen. ,,Er wordt natuurlijk volop geleefd in een woonkeuken en met drie zoons kan er nog wel eens iets vies worden of beschadigd raken.” 

,,Ik vond het dus ook belangrijk dat de verf goed afneembaar was”, gaat ze verder. 

GOEDE KLEUR Bij De Verfhoek kreeg ze uitgebreid advies van Jan van Kampen. ,,Hij dacht goed mee. Zo adviseerde hij voor de verf aan de achterwand van de keuken, waar we niet voor tegeltjes hebben gekozen, een geschikte coating. Vetspetters en andere vlekken kun je daar heel makkelijk af poetsen.” 

Wat betreft de kleuren kozen de Scherpenzelers voor lichtgrijs en antraciet. Margriet nam meerdere proefpotjes mee vanuit de winkel, om uiteindelijk tot de goede kleur te komen. ,,Ik heb verschillende tinten geprobeerd”, vertelt ze. ,,En ben heel tevreden met de kleur die het is geworden.” Ook fijn: bij vragen kon ze Jan altijd bellen of appen. ,,Als ik iets nodig had, legde hij dat gelijk voor me klaar in de winkel. Zo hoefde ik het klussen niet lang te onderbreken.” 

Hoewel er nog volop geklust wordt in de woning, geniet het gezin nu al van de extra ruimte. ,,Het bevalt heel erg goed.” 

De Verfhoek. Dorpsstraat 247 in Scherpenzeel: 0619947695, www.verfhoekscherpenzeel.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door De Verfhoek. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

,,De verf in de keuken moet tegen een stootje kunnen."
advertentie
advertentie